söndag 30 mars 2014

Mina tre favoritkajaler

Här ser ni min tre favoritögonpennor. Just här är alla i den blå färgskalan, men jag har dem i fler färger och gillar dem alla mycket:
Cliniques Quickliner for Eyes Intense (här i Intense Mindnight) är lättmålad välpigmenterad, sitter väldigt bra och behöver inte vässas. Plus i kanten för lättåtkomlighet och för att den är uppskrivningsbar. Jag hoppas på ännu större förgutbud framöver.
Smudge Stick Waterproof Eye Liner i färgen Peacock från Stila sitter också bra. Den är ättmålad, välpigmenterad och uppskruvningsbar. Finns i många fina färger. Enda minuset är att den inte säljs i Sverige.
24/7 glide-on eye pencil från Urban Decay är en riktig klassiker med sitt fantastiska färgutbud, färgintensitet och eminenta hållbarhet. De två små minusen är att den inte finns i Sverige och att den måste vässas.  
Jag gillar egentligen all sorts eyeliner, men allra oftast sträcker jag mig efter en gammal hederlig kajalpenna. Allra oftast är den då av någon av sorterna ovan. Vad målar ni helst längs franslinjen?

8 kommentarer:

 1. Tack för tipsen! Har fortfarande inte testat Clinique pennan, men den står på önskelistan! Har du provat nån penna från Sephora? Jag undrar hur dom är, dom har ju också många färger.
  Jag älskar också eyeliner och kajalpennor, ett snabbt och lätt sätt att sminka ögonen! Samt att det oftast är det enda jag gör för att få färg på ögonen. Så oftast är det penna, precis som du, för att det går fortare på morgonen. Men jag gillar flytande eyeliner mer och mer. Gel eyeliner har jag fått upp ögonen för också.
  Isadoras pennor är bra, Loreal Silkisime (felstavat) samt Max Factor Liquid Effect är dom senaste fynden. Yves Rochers vattenfasta, men dom torkar fort tyvärr, min gröna har hållt länge, det är den jag använt mest.
  Allt budget inser jag nu. Har en del andra också, men det blir oftast dom här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för tips! De du räknar upp gillar jag också, men har för få av dem, inser jag nu. De där Lorealpennorna har jag bara spanat på, men de verkar jättefina!

   Radera
 2. Har både Clinique i UD och de är verkligen fantastiskt bra. Clarins gör också bra pennor och oväntat nog även budgetmärket Essence. Ska nog slå till på ett par av de senare när jag åker t Berlin nästa helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Essence är jag nyfiken på, de gör ju ofta trevlig lack! Undras tro när de kommer till Sverige....

   Så himla kul du kommer att få i Berlin, jag är minsann lite småavis :)

   Radera
 3. Låter som bra pennor alla tre, tack för tipsen!

  SvaraRadera
 4. Jag har ett par kajalpennor *hrm, bara några stycken* men inga av de här. Urbans gar ju lockat länge men de andra ör okända för mig

  SvaraRadera
  Svar
  1. All tre är absolut värda testning!

   Radera