söndag 9 mars 2014

NailArt Sunday med Desperately Seeking Sequins

 

Kul med valfritt tema i NailArt Sunday, jag gjorde nämligen en glittergradient häromdagen som jag gärna delar med mig av. Här har jag målat Desperately Seeking Sequins från OPI Spotlight on Glitter  ovanpå ljusblå Greek Mosaik från Kicks vårkollektion. Desperately Seeking Sequins gör sig nog himla bra just såhär tycker jag. Med lite glest på tipparna finns det ingen risk för luddig-tröj-effekt. Vad tycker ni om kombinationen? Hur skulle ni bära Desperately Seeking Sequins?

14 kommentarer:

 1. Tycker detta var väldigt snyggt! Gillar de här ljusblå lackerna. Jag vet inte riktigt hur jag skulle bära glitterlacket dock, det är därför jag inte lackat med det själv än :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag blev minsann ganska nöjd själv :)

   Radera
 2. Jättefint! Det här är nog det enda sättet jag kan tänka mig att det här glittret ser snyggt ut. Skulle vilja se det över ett mörkt lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Mörkt måste såklart testas, bra idé!

   Radera
 3. Jag tycker det blev fint så här!

  SvaraRadera
 4. över svart eller möjligen ganska mörkt lila tror jag är en riktig höjdare för det här. Över ljusblått var sött men det försvann nästan lite för mycket i basen. Jag gillar strängglitter och vill gärna se så mycket som möjligt av det:)

  SvaraRadera
 5. Fin kombination! Jag skulle antagligen safe'at och kört svart bas men kändes ju vårigare och roligare med ljusblå bas tycker jag!

  SvaraRadera
 6. Haha, "luddig-tröj-effekt". Bra beskrivet! Det här är första gången jag gillat att se strängglitter! Snyggt jobbat.

  SvaraRadera
 7. Gillar den här kombon! Glittret funkar säkert med andra lacker också! :)

  SvaraRadera