fredag 28 mars 2014

Hemlig holofredag

Idag ligger holofredag risigt till. Jag har varken hunnit lacka eller fotografera, men har holoplaner för dagen (morgondagen, när jag skriver detta). Eftersom jag även har andra planer för dagen börjar vi med en link-up här så uppdaterar jag förhoppningsvis med bilder när jag kommer hem senare idag.

Jojomän, det blev både målning, sol och snabbfotografering i bil med sovande bebbe! Här ser ni favoriten High on Hope från  Orlys vårkollektion Hope & Freedom Fest.


Ska man vara helt ärlig kanske inte High on Hopes speciella skönhet kommer helt till sin rätt under hololacket, men visst blev det fint ändå? Sminkans holoöverlack är grymt, och mörkblått holo är ju aldrig fel. Jag blev så sugen på att bära det igen och testa med hololack över när jag såg lacket på Karin häromdagen. Nu ska jag väcka sonen, släppa ut huden och få till lite trädgårdsmys i solen. Hoppas att ni också har en härlig fredag!

   

   
 

15 kommentarer:

 1. Allt blir bättre med holoöverlack... :D Nej, men skämt åsido, mörkblåa hololack är alltid så vackra! Är med i dag med ett "antikt" lack. Eller ja, nästan antikt i alla fall. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Kul att inte bara se nytt hela tiden :)

   Radera
 2. Så himla fint det blev med holo på!

  SvaraRadera
 3. Det här var superläckert som holo tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Ser jätte snyggt ut, väldigt härlig nyans

  SvaraRadera
 5. Verkligen snyggt!
  Och släppa ut huden är skönt så här års! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, han är alldeles våryster :)

   Radera
 6. Lite för slö att kommentera till var och en idag men jag vill bara säga vilka vackra lack ni visar! Jättekul att se! :)

  SvaraRadera
 7. Det var väldigt fint med holotopplack på:)

  SvaraRadera