söndag 27 maj 2012

Lagom tid för Garden Party?

Jag hittade denna bild i dator och upptäckte att jag nog inte skrivit så mycket om Diors vårkollektion 2012, Garden Party som jag trodde. Det kan tyckas lite sent att göra det nu, men trädgårdsfester känns ju aktuellt i högsta grad även såhär års. Lacken har jag redan filosoferat den del över. Jag måste erkänna att jag fortfarande är sugen på gröna Waterlily. Hittar jag det i en reakorg blir det mitt!

Paletterna heter Garden Roses och Garden Pastels. Trots det höga priset (595 kr) hade jag nästan bestämt mig för att slå till på Garden Pastels (överst här), men ångrade mig efter att ha blivit sminkad med den hos Kicks. Den var alldeles för mesig i pigmenteringen!

Min vårlyx våren 2012 blev istället Les Yeux Doux Palette i C50 Vert Tendresse från Lancômes vårkollektioner Les Roserai des Delices. Vårkollektionerna hos de båda märken är faktiskt lite lika, tycker jag, både färgmässigt och promobildsmässigt. 

Rouget Dior Skin Rosy Glow 001 ser också frestande ut och var fint på, men 460 pix är för saftigt för ett rouge tycker jag, vad tycker ni? 

Utöver kvintetterna i kollaget ovan finns två tjusiga trioskuggor (också med mesig pigmetnering) och dessa två ljuvliga ögon- och läppaletter Dior Garden Clutch i färgställningarna Granville Garden och Milly Garden. De går dessvärre loss på över 700 kronor, men här gäller samma som för lacken; hittar jag dem förmånligt någonstans slår jag kanske till. De är ju riktiga samlarobjekt! Det svåra blir bara att välja färg...

Vad tycker ni om Garden Party? (Om ni tycker att det är lönt att tycka till när sommarkollektion redan är på plats i diskarna...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar