tisdag 29 maj 2012

Clinique sommaren 2012

Till sommaren 2012 lanserar Clinique några gamla godingar tillsammans med någon nyhet. Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief (275 kr) har, mig veterligen, funnits även tidigare, men säljs nu under en begränsad period. Det rör sig om en uppfriskande och återfuktande ansiktsspray med aloe vera som lugnar huden och återställer hudens fuktbalans. Jag har gjort gång på en och annan sådan flaska i mina dar, och kan intyga att den är strålande!
 

Superbalm Lip Treatment (150 kr) är ett krämigt läppblasam som återuppbygger fuktbalansen i läpparna. Jag tycker att de färgade varianterna (har ett helt gäng!) är roligare än den ofärgade. Att lansera en läpprodukt utan SPF i en solskyddskollektion tycker jag dock är lite ovanlig. Hur som helst, en superbra och dryg produkt att ha med sig i handväskan eller vid sängkanten. Finns redan i butik.

Stay-Matte Oil-Free Makeup (295 kr) är en ny foundation anpassad för fet hy. Den ska ge bra täckning utan att kännas tung, göra huden blank eller glida av i sommarvärmen. Stay-Matte Oil-Free Makeup står emot både olja, svett, värme och luftfuktighet. Kommer till butikerna i maj och finns i sex nyanser. Även i foundationen saknar jag SPF på sommaren. Jag är fortfarande mer nyfiken på BB-krämen Age Defense BB Cream SPF 30, den verkar vara ett bättre sommaralternativ för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar