tisdag 8 maj 2012

Dagens öga à la Papagayo

Redan idag bestämde jag mig (liiite för sent på kvällen för att fota) för att testa sminkningen modellen för IsaDoras sommarkollektion Papagayo bär. Jag måste säg att jag tycker att looken klär en mörkare person bättre, men det var kul att prova! Jag kommer säkerligen att använda alla grejerna jag testade även framöver, men troligen mest i egna kombinationer. Vad tycker ni om looken? På modellen? På mig?

Jag har använt alla skuggorna ur Eye Shadow Trio 89 Treasure Island (färgprov här) Precision Mascara i 15 Flashy Blue och Twist-Up Metallic Eye Pen i 50 Paradise Green (färgprov här).

9 kommentarer:

 1. Ser kanon ut. Med lite solbränna så blir det nog en favvo i sommar.

  SvaraRadera
 2. Tjusigt! Passar bra på dig, men kanske lite bättre på någon mörkare som du sa. Men, definitivt fint! :)

  SvaraRadera
 3. Aoooooo! (yl) Läckert! Speciellt den blålila var ju riktigt häftig. Och misströsta icke. Du blir ju mörkare vad årstiden lider, även om jag anar att det inte var det du menade :) Tror att det är snyggare på dig och dina ögon, än på mina bruna faktiskt. Men så är jag ju inte så förtjust i IsaDoras modell heller. Friskt, fräscht och härligt trots så starka färger. Blir nästan törstig när jag tittar på bilderna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Ja, man tänker verkligen på somrig drinkar och bad :)

   Radera
 4. Jag älskar färgerna, du passar jättebra i dem!

  SvaraRadera
 5. Älskar färgerna på dig och tycker det blev riktigt fint! :)

  SvaraRadera