torsdag 10 maj 2012

IsaDora 733 Paradise Green


733 Paradise Green från IsaDoras sommarkollektion Papagayo är egentligen alldeles för fint för att visas en sådan mulen dag som idag, men nu är det så läget är. Här ser ni alltså nya Paradise Green. Det är lite grönare och lite mindre blågrönt än på bilderna.

12 kommentarer:

 1. Jag bara känner....MUMS!

  SvaraRadera
 2. Det är de regniga dagarna man behöver något vackert på naglarna. :D

  SvaraRadera
 3. Det ser verkligen läckert ut. Man blir så sugen när man ser alla glada färger ihop i affärerna. HM hade en hel "låda" med massa IsaDora lack från senaste kollektionerna. Ser så lockande ut och man vill ha allihop. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! De är dessutom billgare där just nu, 49 kr styck, dags att hamstra!

   Radera
 4. Så snyggt! Jag var inom h&m igår och såg en skylt att de kostade 39 kronor styck, kanonpris ju, men jag kunde inte bestämma mig för vilket jag ville ha. Vilket är din favorit från sommarlacken? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Det är himla bra pris! Det gröna här och Papagayo Blue, 734 Bird of Paradise och 735 Hot Hibiscus är mina favvosar. Spana här för länkar till swatches på dem: http://skimmerskuggan.blogspot.se/2012/05/isadoras-sommarkollektion-2012-papagayo.html

   Radera
 5. Detta är ju jättefint! Jag behöver verkligen inte fler nagellack.. Men kanske blir en sväng förbi HM imorn och kikar eftersom jag läser att de har billigare pris just nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det där med behov är ju alltid svårt när det gäller lack... :)

   Radera