fredag 31 juli 2009

Londoneye no 2


En ögonmejk i lite brända neutrala toner följde med mig ut i vimlet i London tillsammans med svart klänning och leopardkofta.


Coralista och Georgia på kinderna och skuggorna Twice baked och Baked tillsammans med kajalen Bourbon på ögonlocken.Som man kan se på mina något oproffsigt fotograferade bilder från British Museum hade redan de gamla egyptierna en leopardtant boende inom sig...

4 kommentarer:

 1. Ser yummy yum ut! Och rougen, eller ansitktspudren från Benefit är så fina! Du har väl ett gäng? Antar att du gillar dem således, men vilket är bäst tycker du? Och är de jämna i kvaliteten?

  SvaraRadera
 2. Hahaha, jag har exakt likadana bilder på samma motiv här hemma. Det är svårt att ta bra bilder därinne.:P

  Skuggorna är snygga dock!:D

  SvaraRadera
 3. Älskar British Museum! Kan inte du visa i nåt inlägg hur du använder Georgia? Vart du lägger den och så där, menar jag. :)

  SvaraRadera
 4. Emma P : Tack! Jag har tyvärr bara de Benefitrougen som syns här =) De är mycket bra båda två, men ganska olika. Georgia är nätan mer en skimmer/highlighter än ett rouge.

  Sublim: Vad kul =) Tack!

  Des: BM är bäst! Jag jobbar på ett sådant inlägg! Georgia är ganska skir, så hon är svår att fånga på bild. Dessutom krävs det att jag visar lite mer än bara ett öga som jag brukar...

  SvaraRadera