tisdag 21 juli 2009

Deviant + Indigo

Eftersom jag hade tillfälle att personligen överräcka Big Fatty Colored Mascara till min mamma passade jag naturligvis på att testa den jag också. Den var lurig att fånga på bild, så ni får en hel liten kavalkad för att färgen ska framgå.Under Big Fatty Colored Mascara i Indigo har jag en svart maskara som jag också plockade ur min mammas sminkväska. Jag skyller klumpar och spret på den!Jag passade också på att premiäranvända min nya 24/7 Glide-on eye pencil i knallblå Deviant. Den passar också fint ihop med Indigo! Med tillgång till moderns sminkväska tog jag också tillfället i akt att prova soloskuggan från Angel dust från Lancôme, här lagd på UDPP. Glittret i skuggan är väldigt fint, men har tyvärr en tendens att trilla ner under ögonen.


På kinderna bar jag rouget Peach-in-a-pinch från Clinique (till vänster), som min mamma köpte samtidigt som jag köpte mitt Pronto Pink (till höger). Jag är allt bra sugen på Peach-in-a-pinch också...

Visst är det härligt att botanisera i någon annans sminkväska?

3 kommentarer:

 1. Ser superfint ut! Hmm, jag vet inte om det är härligt att botanisera i andras sminkväskor knappt, jag gör det så sällan. Visst är det kul att kolla, men mina kompisars samlingar är sorligt små i jämförelse med mina och jag lider av en viss bacillskräck vad gäller smink...

  SvaraRadera
 2. *skratt* jag tycks ha väldigt lite bacillskräck i jämförelse med de flesta andra, jag tycker det är jättehärligt att kolla in andras sminkväskor och skåp och lånar gladeligen ut i alla fall sådant som inte blir ohygieniskt till folk om de sminkar sig hemma hos mig.:-) Ögonskuggor och liknande är ju inga problem om man har rena penslar.

  SvaraRadera
 3. Emma P: Tack! Det där med kompisar mer små sminksmalingar är tråkigt =) Min mammas är ganska bra, inget problem med baciluskerer heller!

  Skor och maskara: Det är härligt att spana in andras samlingar! Jag har inte heller farligt mkt bacillskräck, iallafall inte med ögonskuggor som du säger o annat "tort" smink.

  SvaraRadera