onsdag 14 oktober 2015

IsaDora Eye Color Wonder Bar Wonder Nudes

En snabb titt på en av alla nyheter som trillat in, nämligen finfina Eye Color Wonder Bar från IsaDora. Just nu verkar det som de flesta märken lanserat en egen version av Urban Decay Naked Palette. Inte mig emot, det är ju en väldigt bra och fin palett. 


Eye Color Wonder Bar i 01 Wonder Nudes kostar 249 kr och innehåller 12 ögonskuggor, flest skimriga men även några matta. Bra pris tycker jag! Mina första tankar om paletten är att det är en ovanligt bra balans mellan ljust och mörkt. Jag tycker ofta att det finns för många mörka skuggor i paletter och att det då så att säga inte går jämnt ut när man sminkar sig. Plus i kanten också för hyfsat stor spegel. 

För egen del hade jag kunnat önska lite mindre rödtonat i det bruna, men jag tror att 01 Wonder Nudes passar många. Kul med färgnamn och nummer, då vågar man hoppas på ännu fler färgkombinationer framöver!

Här har jag snabbprovat lite på handryggen. Krämiga skuggor, bra pigment i de flesta. Nu ser jag fram emot att hinna prova i en sminkning och sedan berätta mer. Jag kan också avslöja att jag fått en väldigt fin palett i present. Den väntar på presentation här i bloggen så fort det blir lite ljusare ute. 

IsaDora Eye Color Wonder Bar finns i butik f o m vecka 41.

2 kommentarer: