tisdag 20 oktober 2015

Till testning: Återfuktande hårvård från Vision Haircare

Här ser ni lite nyheter från svenska märket Vision Haircare. Det rör sig om återfuktande trion Moisturizing Shampoo, Easy Conditioner och Smooth Creaminal som ska rädda håret genom de kallaste månaderna. Låter perfekt för mig, så jag var inte sen att tacka ja till test. 
Moisturizing Shampoo (139 kr, 250 ml) är ett återfuktande schampo för torrt och kemiskt behandlat hår. Innehåller Keratin som stärker håret och Shea Smör som erbjuder UVB-skydd samt anti-aging egenskaper.
Easy Conditioner (139 kr, 250 ml) är ett färgbevarande och återfuktande balsam som stärker och återfuktar med samma ingredienser som schampot. Lovar följsamt hår med lyster.
Smooth Creaminal (169 kr, 150 ml) är en leave-in-crème som ger håret en vitaminboost med proteiner och vitaminer. Innehåller vegetabiliska och långtidsverkande proteiner från silke, vete och keratin samt vitamin B5. Reducerar friss och motverkar kluvna hårtoppar. 
Testning inledes omedelbart och omdöme kommer när jag känner mig redo. Har ni några erfarenheter av Vision Haircare? Jag har testat solskydd från dem och det är något av det bästa jag testat. Inser att jag inte recenserat i bloggen och uppmanar mig själv att genast ta tag i det!

4 kommentarer:

 1. Kul att höra hur det gick senare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkar lovande efter en första tvätt!

   Radera
 2. Fröken Frodig22 oktober 2015 17:28

  Har schampoot och ett spraybalsam som jag gillar. Torrschampoot för mörkt hår är ok (men jag gillar inte sådana produkter överlag). Vet att svärmor testat silverschampoot och hon tyckte om det. Har en hårmask hemma och någon annan produkt också men har inte hunnit testa ordentligt. Solskyddet låter som jag får prova till våren :)

  SvaraRadera