torsdag 8 oktober 2015

Recension: Turnaround Revitalizing Instant Facial

Jag har egentligen en hel del nyheter att berätta om, men mycket annat att stå i också, så de får vänta. Idag bjuder jag på en recension istället. CliniqueTurnaround Revitalizing Instant Facial (475 kr)  är en ansiktsmask som ska ge en mindre ansiktsbehandling på fem minuter. Kemisk och mekanisk peeling kombineras och resultatet ska bli strålande hy där fina linjer syns mindre och hudtonen blir jämnare. 

Denna skrubbmask gillar jag skarpt (som väntat...) peelingnen känns mild men effektiv och huden får verkligen en pigg-kick och blir jämnare. Just kombinationen av kemisk och mekanisk peeling är en hit. Masken passar perfekt efter solsemester, i årstidsväxlingar, inför en fest, efter en fest (eller vaknatt...), ja när som helst faktiskt. Min tub får bo i duschen, så att den säkert blir använd. Turnaround Revitalizing Instant Facial är alldeles för bra för att stå i skåpet och damma.
Betyg: 5 av 5
Om ni är nyfikna på vad jag tycker om dagkrämen Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizerhittar ni min recension här. Recension av nattkrämen Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer hittar ni här och omdöme om oljan Turnaround Revitalizing Treatment Oil finns här.

Fler recensioner av produkterna i Cliniques uppdaterade Turnaround Revitalizing-serie kommer inom kort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar