fredag 16 oktober 2015

Fin present: Too Faceds Semi-Sweet Chocholate Bar

Har ni sett så fin?! Min syster är hemma och hälsar på från Australien och undrade om hon skulle fånga en förtidig julklapp år mig på vägen hem. Jag behöver ju egentligen ingenting, men Too Faceds Semi-Sweet Chocholate Bar har jag haft span på länge, den är så fin!

Jag blev väldigt glad! Lite bihåleinflamation och regn har fördröjt presentationen, men igår han jag äntligen bekanta mig med min nya guldklimp.

Att de två ljusaste skuggorna är extra stora och den fina blå accentfärgen är verkligen pricken över i! Paletten är tung och känns lyxig i handen. Utsidan är av metall och påminner om en låda vattenfärger. 
Mina bilder blev inte de bästa, men jag fick en fin känsla för skuggorna. På översta raden: svarta Licorice, matta highlightern Coconut Crème, matta Nougat, matta Truffle, mörkbruna skimrande Hot Fudge.

På mellersta raden: mörkbruna skimret Coca Chill, skira rosa glittriga Pink Sugar, mellanbruna Puddin', ljuvliga Blueberry Swirl, matta Peanut Butter och skimrande bruna Frosting.

På nedersta raden ser ni flera av mina favoriter, jag gillar ju skimmer: Rum Rasin, matta mjölkchokladsfärgen Mousse, guldskimrnade Caramel ursnygga bronsskimret Bon Bon och skimrande highlightern Butter Pecan. 

Nu gäller det bara att se till att hinna använda alla de fina färgerna. Jag hoppas på bra läge i helgen!

8 kommentarer:

 1. Vill också ha en syster.... tur jag har en fin bror.

  SvaraRadera
 2. Wow, super fin palett både på in och utsidan :)

  SvaraRadera
 3. Vilken fin palett! Väldigt fina färger.

  SvaraRadera
 4. Den ser verkligen härlig ut, vilken toppenpresent!

  SvaraRadera