fredag 30 oktober 2015

Recension: The Body Shop Vitamin E Eyes Cube

Jag har inte sovit en hel natt sedan någon gång i början av 2012. Alltså är jag ofta ganska trött (understatement!). Jag är troligen den perfekta testpersonen för The Body ShopVitamin E Eyes Cube (145 kr)
, ett stift som ska fräscha upp området kring ögonen och minska intrycket av mörka ringar andra tecken på trötthet. Svalkande massageeffekt ska även hjälpa till att minska puffighet och påsar under ögonen. The Body Shop berättade också på vårens pressträff att Eyes Cube innehåller optiskt ljusreflekterande micapartikar som hjälper till att ljusa upp huden under ögat direkt vid applicering. 

Mitt stift har fått jobba på en hel del och det gör det med den äran. Den kylande lite mintiga känslan är uppiggande och jag tycker mig se resultat på puffighet och påsar. Om inte annat känns huden iallafall bättre och piggare! Den ljusreflekterande effekten är också bra, den är svagt svagt svagt blårosaskimrande och ljusar upp fint. Formulan uppför sig bra tillsammans med smink, men effekten funkar också bra de dagar man är osminkad. Då är hjälpen extra välkommen här.
Betyg: 5 av 5
Själva förpackningen är supersöt och stiftformen praktisk. Även om man inte hinner med något annat när man är sen till förskolan hinner men ett drag under varje öga med Vitamin E Eyes Cube . Då slipper man missförstånd om att man är halloween-spöke en vanlig tisdag.

Trevlig helg på er!


Missa inte Instagram-tävlingen med inte mindre än tre olika vinster från IsaDora: Cushion Foundation i10 Nude Porcelain, Nude Sensation Fluid Foundation i 12 Nude Sand och kit till brynen med Perfect Brow Kit Duo Compact Powder och Eyebrow Lifter. Lycka till!

4 kommentarer:

  1. Älskar det stiftet o använder varje dag...

    SvaraRadera
  2. Det kanske vore nåt för mej, får nog spana in den. Var ju ett överkomligt pris med och jag gissar att den är ganska så dryg med

    SvaraRadera