tisdag 5 maj 2015

The Body Shop Vitamin E Eyes Cube med vänner

Som ni sett här tidigare vankas det många spännande nyheter från The Body Shop framöver. Här ska vi börja med en närmare titt på Vitamin E-serien, eftersom en av nyheterna där är den allra mest spännande om ni frågar mig! Det är dessutom så att serien firar 30-årsjubileum och gör detta genom att hylla kedjans brittiska arv med tjusiga Union Jack-förpackningar under en begränsad tid.


Vitamin E Eyes Cube (145 kr)
 är ett stift som ska fräscha upp området kring ögonen och minska intrycket av mörka ringar andra tecken på trötthet. Svalkande massageeffekt ska även hjälpa till att minska puffighet och påsar under ögonen.

På visningen berättade The Body Shop också att det innehåller optiskt ljusreflekterande micapartikar som hjälper till att ljusa upp huden under ögat, vi snackar alltså omedelbar effekt. Man hör ju direkt att den som är uppe på nätterna och tröstar, ammar/matar, utvecklingsfasar och annat behöver stiftet med det vitsiga namnet. Jag ska prova och berätta vad jag tycker så fort jag hinner!

Vitamin E Overnight Serum-in-Oil (285 kr / 28 ml) lovar 
8 timmars skönhetssömn på flaska. Följ länk för recension!

Vitamin E Aqua Boost Sorbet (50 ml/ 215 kr) 
är en ultralätt fuktkräm för hela dygnet, om än i lättaste laget för just mig. Följ länk för recension.

Bästsäljaren (säljs en burk var 14 sekund!) Vitamin E Moisture Cream (50 ml / 175 kr, 100 ml / 275 kr) har inte bara ny kostym, utan även ny formula (bl a utan parabener). 100 ml-burken säljs endast under begränsad tid. Hela vitamin E-serien hämtar sin kraft från vetegroddsolja
. Den gör produkterna fuktighetsbevarande, lättabsorberade och lämpliga för alla hudtyper. Den E-vitaminrika oljan vårdar och mjukgör trött hy med antioxidantrik fuktighetsbevaring.

Vitamin E Special Edition släpptes i butik och online den 21 april.

2 kommentarer: