onsdag 27 maj 2015

Mer info om Clinique Turnaround Revitalizing Instant Facial, Turnaround Revitalizing Serum och Turnaround Revitalizing Treatment Oil


Idag är det dags för en närmre titt på resten av gänget i  CliniqueTurnaround Revitalizing-serie. Här kan ni läsa om dagkräm, nattkräm och lotion. Nu tar vi en titt på specialprodukterna, en gemensam nämnare är en massa högteknologiska ingredienser:

Turnaround Revitalizing Instant Facial (475 kr) är en ansiktsmask som ska ge en mindre ansiktsbehandling på fem minuter. Kemisk och mekanisk peeling kombineras och resultatet ska bli strålande hy där fina linjer syns mindre och hudtonen blir jämnare. 

Kastanjeextrakt aktiverar hudens egen förmåga att släppa döda hudceller utan att samtidigt stressa huden. Salicylsyran i masken är inkapslad på ett sätt som gör att den frigörs i de torra hudområden som behöver den mest. Aminosockret glukosaminacetyl tar vid efter salicylsyran och hjälper till att lösa bindningar mellan döda hudeceller. 

Fler ingredienser hjälper sedan till att normalisera cellförnyelsen och mekaniskt men milt exfoliera hudytan. Koffein och risextrakt stoppar fria radikaler och lugnar huden. Ja tack, säger jag. Hoppas hinna prova pronto. Efter en lite körig bebisnatt behöver min hud all hjälp den kan få!

I silkiga snabbverkande serumet Turnaround Revitalizing Serum (520 kr) återfinns fler ingredienser från masken, bland annat kastanjen, koffeinet, salicylsyran och aminosockret. Målet är att återuppliva huden, optimera cellförnyelsen och ge fräsch, pigg hälsosam glöd till huden. Utöver redan nämnda ingredienser finns även mjölksyra som exfolierar utan irritation, alger från Medelhavet som stärker hudbarriären och sodium hyaluronat som återfuktar. Dramatiska förbättringar med mer strålande och jämnare hy utlovas på fyra veckor. 

Ansiktsoljan Turnaround Revitalizing Treatment Oil (355 kr) kan användas på flera sätt, antingen appliceras den efter värmning i händerna direkt efter rengöringen (undvik ögonområdet), den kan blandas i dag/nattkräm för extra näringsboost eller kan den appliceras efter dag- eller nattkräm för att försegla tidigare produkter och ge extra fuktmättad glöd till huden. 

Turnaround Revitalizing Treatment Oil är en lättviktsolja som ska passa alla hudtyper, även fet hy. Med salicylsyra och salviaextrakt förstärker den hudens lyskraft genom att underlätta cellförnyelsen. Granatäpplelipider, olivolja och mangofröolja förstärker hudbarriären och låser in fukt. Sedan skyddas huden från yttre påfrestningar såsom oxidativ stress, sol och fria radikaler med hjälp av bland annat antioxidantrena vitamin E och C, tistelolja och tranbärsfröolja.

Phu, långt och faktermstungt inlägg, jag är inte ens säker på att jag själv förstår hela texten. Jag är dock säker på att jag är nyfiken på Clinique Turnaround Revitilizing, hur ser det ut för er del?

Clinique Turnaround Revitilizing lanseras i juli 2015, jag ska se till att hinna testa orsentligt och recensera innan dess!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar