söndag 17 maj 2015

Gårdagens partyklor med OPI I Stop for Red


Igår var vi på bröllop och jag hade slutligen hittat en amningsbar tillräckligt festlig klänning som dessutom var mörkblå med vita prickar. Perfekt! Till en så klassisk klädsel kändes OPI I Stop for Red från Brights by OPI perfekt. Som ni ser kunde jag inte låta bli att skoja till det lite med On Pinks & Needles över på ringfingret. Jag kände mig fin! 

I Stop for Red är ett högblankt kräm/jellylack (crelly) i en härligt tomatröd nyans. Mycket härligt somrig, passar utmärkt på såväl fingrar som tår. Här syns lacket tillsammans med resten av Brights by OPI i en skittle.

Recensionshelgen är till ända. Missa inte, in och läs:

7 kommentarer:

 1. Naglarna var iaf superläckra och det var säkert resten av outfiten också!

  SvaraRadera
 2. Naglarna var hemskt fina, men outfitten blev jag mest nyfiken på. Amningbar festlig klänning är ju inte det lättaste att hitta. Får man fråga var du har hittat din?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Nej det är verkligen inte lätt! Jag har ammat mig igenom ett och annat bröllop, ffa tvååringens första sommar, så jag har letat mycket :) Zalando visar sig vara en riktigt guldgruva, sök på "omlott". Man hittar en hel del, i de flesta klädkoder.
   Jag hade denna på mig i helgen (ser inte så billig ut som den var): https://www.zalando.se/vero-moda-vmjosephine-sommarklaenning-dark-blue-ve121c0mn-k11.html och har slagit till på bla https://www.zalando.se/king-louie-jerseyklaenning-nuit-kl221c04b-k11.html och https://www.zalando.se/tom-joule-jerseyklaenning-spring-green-peony-4jo21c01j-m11.html till lite mindre festliga festtillfällen i sommar. Det är ju gratis frakt och retur, så bara att klicka hem och prova. Ibland är det svårt att se ringningarna på bild, så bra att man kan returnera om det behövs :) Lycka till!

   Radera
  2. Tack för länkarna, Zalando ska kollas in. Det blir dop om en dryg månad och då vill man ju vara någorlunda välklädd.

   Radera