lördag 15 juni 2013

Recension: HTH:s duschnyheter

Vid dethär laget har jag hunnit testköra HTH:s duschnyheter tillräckligt för att recensera (följ länk för mer info om produkterna). Det blir kort och kärnfullt: Jag brukar gilla HTH, och jag blev inte besviken. De båda kroppslotionerna är bättre än det mesta andra jag testat, även om just HTH:s egen originallotion är ett litet strå vassare och syrligare med ännu mer fukt. Ett litet strå bara. HTH Body Lotion Vitamin E & Soft Cotton och Primrose ger ändå fantastiskt mycket fukt, är lätta att smörja ut och sjunker in snabbt, precis som originalet. Fullt pott!

Oljorna är också kanonbra. Jag tycker att förpackningarna är söta och de är praktiska med bra kork (inte vanligt snäppkork, utan fast vippkork där man liksom trycker upp öppningen, förstår ni hurdan jag menar?). Egentligen är dessa oljor inte bättre än andra tvättoljor, jag har faktiskt gillat alla jag testat. Men, det är bara just HTH Shower oil som luktar såhär gott och dessutom bara kostar 55kr för 250 ml. Tummen upp!

Nu till dofterna: Båda är goda, men jag föredrar fräscht nytvättade Soft Cotton framför blommigare Primrose. Milda Soft Cotton passar såväl morgon som kväll och påminner faktiskt lite om Clean-dofterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar