onsdag 26 juni 2013

OPI San Fransisco hos mig!

Hade jag vetat att det var OPI:s höstkollektion San Fransisco som låg och väntade på mig hos DHL hade jag knatat dit långt tidigare än idag. Det var en bra lön för mödan med lång vagnpromenad i regnet!

Här har vi sandlacken: Wharf! Wharf! Wharf!, It's all St. Andreas Fault och Alcatraz... Rocks. De båda blåa lacken ligger rysligt bra till för att swatchas först av alla. Glittret i Alcatraz... Rocks ser magiskt ut.

Ännu mera blått, till min förtjusning. Lacken heter Keeping Suzy at the Bay, Incognito in Sausalito, Haven't the Foggiest och Dining al Frisco. Mums! Även om det är en höstkollektion känns de blå nyanserna helt rätt redan nu.

First Date at the Golden Gate, Embraca-dare Ya!, I Knead Sour-Dough och A-Piers to be Tan. Jag var impad redan av pressbilderna, men faktum är att flera av färgerna ser ännu finare ut på bild. Guldskimret i Embraca-dare Ya! ser fantastiskt fint ut. Lejonmansfärgade A-Piers to be Tan sparar jag gärna till hösten kommer på riktigt.
Peace, Love & OPI, In the Cable Car-Pool Lane, Muir Muir on the Wall och Lost on Lombard. Även Muir Muir on the Wall har ljuvligt guldskimmer. Bästa hösttrenden!

Som ni förstår är jag hugad på att hugga in på lacken pronto. Vilka vill ni ser först?

5 kommentarer:

 1. Åååh, så fina de ser ut. Förstår att du inte kan vänta på att testa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir ju lite som ett barn i en godisbutik :)

   Radera
 2. Haha, kul att jag dissar och du hissar samma lack! :) Men det är skönt med olika smak! Kollektionen är på det hela taget mycket fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och tur så inga lack behöver känna sig ensamma om inte annat :) Nu måste jag genast kika in till er och se vad du tycker!

   Radera
 3. Det här ska bli riktigt kul att se swatcher på! Tycker att kollektionen ser lovande ut. Vissa bottennapp, men så är det ju alltid.

  SvaraRadera