lördag 8 juni 2013

IsaDora Summer Colours 2013 Poolside

I slutet av veckan landade inte mindre än tre olka kollektionsnyheter från IsaDora hos mig. Vi ska ta en titt på dem i tur och ordning. Sommaren Poolside består av både gammalt och nytt. Färgerna faller verkligen mig i smaken! 

Knallblå skuggan Eyephoria 19 Aquatic (119 kr)  hade jag redan span på och hade tänkt köpa. Tur att jag inte hann göra det! I utskicket fanns också 01 White Diamonds. Den är inte heller dum, men jag är mer sugen på 02 Golden Sand som jag nu planerar knalla iväg och införskaffa.
 
Till vänster i bild ser ni alla åtta Twist-Up Gloss Stick. Läs mer om dem här

Glädjande nog kommer också tre maskaror i knallig färger, Lash Color Waterproof Mascara (99 kr) i 51 Ocean Green, 52 Aqua Blue och 52 Purple Rain. De ska bli kul att prova! 
 
Ni ser också Twist-Up Metallic Eye Pen i 50 Paradise Green, 49 Blue Hawaii (färgprov här) och 44 Golden Khaki. De är trevliga, men jag hade önskat bättre pigmentering.

Fyra lack ingår i gänget: 758 Aquatic (trodde att jag visat detta, men hittar det inte. Skumt, för det är hur fint som helst!), 759 Atlantis och nyheterna 764 Knock out Pink och 765 Poolside. Turkosa Poolside ska jag spana in!

Missa inte erbjudanden om emaljringar på köpet om du gillar sådana. Jag har ett av armbanden och det har faktiskt kommit till användning en hel del.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar