torsdag 23 augusti 2012

Terminsstartstävling: Vinn hudvårdsrutin från Cliniderm

Ny hösttermin betyder nystart på många områden. Kanske är det exempelvis dags för en ny hudvårdsrutin? Cliniderm erbjuder mina läsare chansen att vinna tre (3!) hudvårdskit som innehåller följande:
Vill du vara med och tävla? Lämna en kommentar till detta inlägg, senast torsdagen 30 augusti klockan 13.00 där du delar med dig av ditt bästa höstpepps-tips. Glöm inte lämna giltig mejladress! Om du tipsar vidare om tävlingen i din blogg, på Twitter eller Facebook erhåller du en extra vinstchans. Tävlingen är öppen för boende i Sverige.

Lycka till!

Psst! Ni har väl inte missat den andra terminsstartstävlingen på bloggen där man kan vinna IsaDoraDynamic Lash Growth Mascara och Dynamic Lash Growth Serum? Den tävlingen pågår t o m tisdagen 28 augusti.

87 kommentarer:

  1. Hoppa i en lövhög! Det gör underverk för humöret :D

    (men glöm inte att kolla om det ligger en igelkott och sover därinne först!)

    gronhagen@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Ta en promenad i skogen! Helt underbart när löven skiftar färg till gyllene rött, och luften är krispig och fräsch. Bra för höst-huden också med frisk luft!

    lotta@tapion.se

    SvaraRadera
  3. Använd säsongens frukter och bär i mat och bak. Egna rårörda lingon till ugnspannkakan t ex eller en äppelpaj på svenska äpplen med vaniljsås till, tillsammans med en kopp te en blåsig mörk höstkväll och några tända ljus så är höstmyset fulländat.

    ingrid.sunding@gmail.com

    SvaraRadera
  4. Lek med barnen och hoppa i vattenpölar, kasta löv. Ger mycket energi och väldigt glada barn!

    maria.melisia(snabelA)gmail.com

    SvaraRadera
  5. Långa höstprommenader. Mysiga hemmakvällar med en massa värmeljus, tillsammas med vänner eller god bok!:).

    Jag har tipsat/delat på facebook

    SvaraRadera
  6. fiska fiska är det bästa
    frisk luft och att fiska som är så roligt
    hoppas på tur
    Titti skarp

    tittifairlane@hotmail.com

    SvaraRadera
  7. Ut bland kantarellerna,finns hur mycket som helst av skogens guldskimmer,vilken lycka... men det gäller att hitta dom!

    SvaraRadera
  8. Ut bland skogens guldskimmer kantarellerna,finns hur mycket som helst,vilken lycka...men det gäller att hitta dom!!!

    SvaraRadera
  9. En ridtur på öppna fält och i skogen
    Ett glas vin hemma eller på krogen
    Läsa en god bok i soffan och sen
    Tända ett ljus och mysa med en vän.

    merry_melly@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. kantareller, äpplen - göra pajer, mos etc...så gott! Mustiga grytor, gott rödvin, varma bad, promenader och levande ljus gör att man överlever mörktet:-)

    janejohansson@hotmail.com

    SvaraRadera
  11. Personligen behöver jag sällan pep inför hösten, det är min favoritårstid! Då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag sitter hemma och kurar, läser den där boken jag inte hann med under sommaren, dricker stora muggar te, gosar i för stora och ulliga tröjor, testar nya recept, filmkvällar, eller varför inte tar ett seriemarathon? Skiner solen packar vi fikakorgen och tar på oss oömma kläder och ger oss ut i skogen, alla äventyr är uppskattade av dottern 3 år!

    essemia(snabelA).hotmail.com

    SvaraRadera
  12. Hej!

    Ta en långpromenad o njuta när solen tittar fram. Är det regnigt krypa upp i soffan med en filt o titta på ngt bra på tv.
    Cissijuhlin@hotmail.com

    SvaraRadera
  13. Passa på att ta chansen att sitta inne och mysa med levande ljus och en kopp varm choklad eller te framför tvn eller en god bok. Så mysigt i höstrusket!
    mass.erika@gmail.com

    SvaraRadera
  14. Ut med kameran! Fånga den fina årstiden med massor av bilder, både på vänner/ familj men även på alla de färger hösten bjuder på

    becka_2000@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. När det stormar och regnet slår på rutan, tänd ett par ljus, boa in dig i en skön pläd och ett par raggor på fötterna. Gärna något varmt att dricka, kanske en ljudbok i öronen eller en vanlig bra bok. Stämnings- och rofyllt, varmt och ombonat. Lycka till och driv all deppighet på flykten, önskar
    gammgumma@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. En ruggig höstkväll när det blåser ute brukar jag tända ljus i hela lägenheten, koka te, göra fotbad och ansiktsmask/ansiktsbehandling och kanske ett litet avslut på spikmattan som jag oftast somnar gott på.

    emma.haglund@gmail.com

    SvaraRadera
  17. Tipsat på FB som Paola Al:

    https://www.facebook.com/paola.al.18/posts/334041793356710

    Mitt höstpepp-tips:

    Låt din älskade skriva lappar med skäm bort-aktiviteter. Du drar sedan en lapp i taget. Grejen är att din älskade tänker göra ALLT som står på lapparna, men ordningen bestäms av lottningen. Botar vad som helst – jag lovar!

    paola.allegrini@ymail.com

    SvaraRadera
  18. Måla naglarna... Det finns inget mer uppiggande än en fin färg på naglarna. När allt känns mörkt kastar man en blick på händerna och WOW Helt plötsligt fylls ens värld av neon :)

    sommarjobbarna@gmail.com

    SvaraRadera
  19. En fest med dina bästa vänner,köp massa gott att äta och att dricka och ordna en picknick. Klä er rejält och sitt sen ute och prata och ät så länge vädret tillåter (bäst är förstår om det finns tak i närheten för oväntade regnskurar). Fortsätt sedan kvällen hemma hos någon och spela spel och umgås.
    Jag har tipsat på fb emma rudbeck
    emmar23@hotmail.com

    SvaraRadera
  20. Våga vara nedstämd ibland! Tänk på att det är viktigt att uppleva hela spektrumet av känslor i livet, även sorg och nedstämdhet. Det tvingar oss att ta det lugnt, reflektera och ladda om.

    Här har jag också tipsat på Facebook som flera andra!

    wic_00@hotmail.com

    SvaraRadera
  21. Ta ett varmt och långt fotbad, lägg en ansikts och hårmask. Be din kära om en massage. När allt detta är gjort är man som en ny människa.

    Lizettepersson@hotmail.com

    SvaraRadera
  22. Gå ut och gå och andas in den klara höga fina höstluften. Det gör en pigg och glad. Samtidigt får man bättre kondition och mår bättre.

    SvaraRadera
  23. Mitt bästa hösttips är att kura ihop sig i soffan under en varm filt, tända en massa ljus, dricka en varm kopp kaffe och bläddra i något härligt magasin! Det är njutning på hög nivå :)

    Malin Stjernberg
    malin.stjernberg@hotmail.com

    SvaraRadera
  24. Bästa hösttipset är Ut i ljuset! Gå utomhus och rör på dej i dagsljus så ofta det finns möjlighet, mycket bra om man lätt blir lite höstdeppig. Höstens friska luft och vackra färger gör det hela ändå bättre. Även en molnig och riktigt grå dag ger betydligt mer ljus (lux)än vad ett ordentligt upplyst rum gör :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mailadress var det också ja... frokenfrodig@gmail.com

      Radera
  25. Att komma igång med träningen ordentligt ger bra med energi! Passa på när vädret tillåter att komma ut innan mörkret tar över, dagsljus är viktigt för oss, speciellt efter denna sommaren. Såg på nyheterna att Göteborg bara haft fem stackars sommardagar över 25 grader... Lider med alla som inte fick åka till solen

    SvaraRadera
  26. Jag brukar nästan varje höst anmäla mig på någon intressant kvällskurs eller komma igång med en ny sport eller ett nytt intresse. På detta sätt träffar man mycket nya vänner som man kan få go energi av! I år börjar jag en nybörjarkurs i vuxencrawl på den lokala simklubben! Nästa höst blir det aktiekunskap!

    Sandra Malmström
    malmstrom876@gmail.com

    SvaraRadera
  27. Mitt bästa höstpepp är att ta vara på det som är det mysigaste med just hösten. Att ha tjocka polotröjor och mysa med en massa stearinljus. Långa promenader i den färgsprakande naturen. Sånt. Försöka njuta av det som är specifikt för hösten.´istället för att längta tillbaka till sommaren :)

    tove [.] nordqvist [@] gmail [.] com

    SvaraRadera
  28. En jumbokopp med Chai-te och du skall se hur det värmer din kropp från tå till knopp när höstens vindar blåser hårt och allting känns svårt..

    SvaraRadera
  29. Cliniderm är vården för min mognare hy
    Nu behövs den för att kännas som nästan ny
    Jag behöver nog vårdande produkter från naturen
    Sådant som känns skönt och som är lättburen
    och det skall vara smidig och härlig att använda
    så man är naturlig när man hela världen vill blända
    Nu när höstan snart kommer till vårt land
    ska man skynda sig ner och njuta av en strand
    havets vågor som slår emot klippor och berg
    och allt som växer nära havet har en underbar färg
    I skogen hittar vi både blåbär och massa svamp
    och får njuta av naturen som aldrig ger upp sin kamp
    Och sedan när skymningen faller över oss
    njuter vi framför brasan med var sin Calvados..

    Hälsningar
    Kicki Kronborg
    bunnyn.hemma@gmail.com

    SvaraRadera
  30. glömde mailadress
    aasa.ullstrom@gmail.com

    SvaraRadera
  31. Ge dig ut på en höstpromenad i skogen. Ta med picknickkorgen och stanna till i en skogsglänta och njut av den friska luften och trädens fina färgskiftningar. kanske värmer solen fortfarande :) Stanna upp i denna stund och njut, den kommer aldrig åter. När du kommer hem kan njuta av ditt eget hemma SPA och dina favoritprodukter. Tänd ljus och sjunk ner i ett härligt bad (om du har badkar).
    nillwa@hotmail.com

    SvaraRadera
  32. Gå på kurs och träffa nya människor, själv ska jag lära mig bugga ordentligt! Då får jag både motion och av musik blir jag glad och uppåt, som bot mot ev. höstdepression, så jag slår flera flugor i en smäll.
    Mvh
    Emelie S
    mimma82@spray.se

    Tipsar om tävlingen på facebook, men vet inte hur jag får in länken!

    SvaraRadera
  33. Köp dig en sjal i en glad färg. Du blir glad och de smittar av sig ;) Lindischen@hotmail.com

    SvaraRadera
  34. Samla familj eller goda vänner en kväll, bjud på en härlig middag med valfri dryck ;)Tänd en massa ljus och bara ta vara på närheten till dina nära! En stor energiboost är det för mig!
    millabergstrom@hotmail.com
    Delar på Fb https://www.facebook.com/camilla.bergstrom.12 och i min blogg. Hoppas nu på tur! Kram Camilla
    http://millanb.dinstudio.se/blog_1_23.html

    SvaraRadera
  35. Ut i skogen och plocka blåbär! En full hink gör alla glada, bjud hem några polare på blåbärspaj och hösten blir den alla minns!
    jonsson.kerstin@tele2.se

    SvaraRadera
  36. Njut av naturen allt du kan på dagarna och tänd ljus och drick te på kvällarna. :-)

    salsarosa@passagen.se

    SvaraRadera
  37. Gå ut på en långpromenad, njut, andas in alla härliga höstdofter. Väl hemma så pysslar du om dig själv, gör hårinpackning, skrubbar fötterna, måla naglarna i en härlig färg. Därefter så tänder du en massa ljus samtidigt som du tar ett glas vin. Glöm inte att njuta o känna att det är härligt att leva! Plötsligt ringer det på dörren o där står vänner som bara längtar efter att träffa dig o umgås en hel kväll med en massa roliga spel o musik!
    evatimrell-fridholm@hotmail.com
    Tipsar på FB

    SvaraRadera
  38. Plocka bär, göra hemmagjord sylt, äta glass till och tända ett par ljus!!

    SvaraRadera
  39. Plocka bär, göra hemmagjord sylt, äta glass till och tända ett par ljus!!
    hippolena@passagen.se

    SvaraRadera
  40. Det jag älskar med hösten, som alltid får mig på bra humör, är att ta en lång promenad i naturen, kanske ta med sig kameran för att kunna få fina naturbilder. Det bästa med Sverige är att vi har sådan fin natur, och det är en stor anledning varför många gillar vårt land. Och något annat som är helt underbart på hösten är att kunna sitta hemma, läsa en bok, med en filt över sig och en kopp thé. Eller bara rå om sig själv med fotbad, hurvårdsprodukter över lag, helt enkelt få känna sig fräsch och ren som man gör efter att ha tagit hand om sig själv :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har även delat på min blogg såklart :)

      Radera
  41. ♥Boosta dig med kärlek från dina nära♥

    mormordahl@hotmail.se

    SvaraRadera
  42. Förena nytta med nöje, ut i skogen och plocka bär och svampar och passa på att fylla frysen inför vintern. Det gör åtminstone mig nöjd och glad.

    marianne eriksson
    marianne.e2@spray.se

    SvaraRadera
  43. Det är på hösten jag skriver in mig på gymmet för att under mörka månader träna och få loss massa endorfiner och lycka på det sättet.

    jennie_107@hotmail.com

    SvaraRadera
  44. När höstdeppen känns enorm,
    så inväntar jag nästa höststorm,
    då jag myser in mig i mitt fina hus,
    och tänder alla fina doftljus,
    Lite värme och kärlek är vad alla behöver,
    och med ljus, choklad och en bok så både räcker det och blir över!

    sophie_persson@yahoo.com

    SvaraRadera
  45. Gå ut i skogen och plocka svamp! Mysig skogspromenad, gärna med fika på en sten och dessutom kan du förhoppningsvis frossa i härliga svamprätter som grädde på moset!

    SvaraRadera
  46. Ta med barnen (dina eller andras) på en picknick i skogen. Barn älskar att vara i naturen och hittar på fantastiska, kreativa saker med allt de hittar.Du blir som ett barn igen själv, glad, pigg och rosig om kinden!
    i.ronnlid@gmail.com

    SvaraRadera
  47. Höstpepp är givet vissa dagar & jag råder er alla att haffa en fin vän, gå ner på ett café eller fik i närheten & unna dig en stor kopp kaffe & tillhörande dopp. Jag brukar även unna mig något nytt, antingen i smyckesväg eller till garderoben. Det piggar upp & man blir taggad att klä sig fin, trots att sommarn passerat!

    SvaraRadera
  48. Monika Gustavsson25 augusti 2012 kl. 08:13

    Höstpepp: njut av skiftningarna i naturen, låt din själ vila, gör utflykter och se fram emot kvällar med tända ljus!

    vh
    Monika
    utsikten79@telia.com

    SvaraRadera
  49. Anna Berglund-Lundkvist25 augusti 2012 kl. 09:26

    Bästa tipset är att gå ut i skogen och njuta av den härliga höstluften och dofterna som finns.

    anna.berglund70@yahoo.se

    SvaraRadera
  50. Drick en god kopp kaffe. Ta sen en lång skön höstpromenad. Gå hem, ta en varm dusch, hoppa in i en onepiece (om du äger en sån förstås), häll upp ett gott glas vin och ta fram några bitar mörk choklad, kryp upp i soffan med en filt och ta fram en riktigt bra spännande bok och läs... och njut av lite egentid :)

    Mail: vanitas@live.se

    Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  51. Plocka kantareller är höst för mig!
    Frisk luft, motion och godsaker på en och samma gång :)
    Hälsningar Caroline
    vitabergenserik@hotmail.com

    SvaraRadera
  52. Jag gör flera saker:
    1) Tar vara på naturens höst-resurser och gör kransar/smyckar hemmet.
    2) Dricker varm choklad i massor!
    3) Gör egna choklad-efterätter, varmt o mysigt i höstmörkret.

    mail: pureequinox@gmail.com

    SvaraRadera
  53. Bli kär!

    Mail: Evelina93_@hotmail.com

    SvaraRadera
  54. Ja du, mig hittar man oftast hemma med mina nära och kära, inte ovanligt med en kopp i handen men något gott i.
    och bara mys med allt och alla det är det hösten finns till för <3

    mail:qitzen@gmail.com

    SvaraRadera
  55. Te, en bok, filt, soffan. Oslagbart!

    Mail: hannadjuis@hotmail.com

    //Hanna

    SvaraRadera
  56. Plocka svamp i mängder! Du får bättre kondition, får frisk luft, din hy känns fantastisk efter skogsturen och du får gratis mat som är underbart gott!

    ninjapuffen@hotmail.com

    SvaraRadera
  57. Hej!
    Jag boar in mig i min favoritfåtölj med en bra bok!
    Det bästa jag vet när regnet slår mot fönstret och vinden ylar utanför.
    Är det en fin och solig dag med hög och klar luft lånar jag grannens hund för en skön långpromenad!

    Camilla
    kubbov30@gavlenet.se

    SvaraRadera
  58. Sätt dig tillrätta i en skön fotölj med en varm kopp te och titta ut över sjön på alla färggranna träd och njut av tystnaden och din alldeles egna stund.

    jessica_hellstrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  59. Mitt tips är helt klart att ta en mysig promenad i skogen eller i någon mysig park med någon du tycker om.

    pernilla.linden17@hotmail.com

    SvaraRadera
  60. Mitt bästa tips att "pigga " upp sig är att köpa lite fina höstkläder.

    musse7162@hotmail.com

    SvaraRadera
  61. Fast det var länge sedan jag gick i skolan så ser jag fortfarande hösten som en start på något nytt. För mig funkar det att köpa lite nya kläder, kanske göra något med håret, skaffa några böcker som ska läsas när det blir mörkare och så nytt nagellack. Tänker inte skriva ett för det kommer att bli massor med nya nagellack.
    Twittrade om tävlingen (@veronica_v)
    veronicavollertsen@hotmail.com

    SvaraRadera
  62. Bästa sättet att peppa sig inför hösten är att boka in sig hos frisören för en ordentlig genomklippning och lite färg eller slingor som livar upp håret efter sommaren. Mail: ameliehelena@hotmail.com

    SvaraRadera
  63. Jag är gärna med och skulle gärna vinna detta till min dotter.
    Hon var med en kompis och shoppade i Stockholm i lördags och kom hem helt lyrisk och på toppenhumör. Det måste vara perfekt höstpepp, att shoppa. :-)
    Har länkat.
    http://care69.blogspot.se/2012/08/30-aug-vinn-hudvardsrutin-fran-cliniderm.html

    care69(at)live.se

    SvaraRadera
  64. Mitt bästa höstpeppstips är väl egentligen att känna in den där känslan av nystart som alltid infinner sig mot slutet av sommaren. Ja visst, det är lite vemodigt att sommaren tar slut men sen kommer terminsstart, krispig höstluft, nya kläder och vacker natur. Trots att det var längesedan jag gick i skolan kan jag fortfarande känna att jag vill köpa ny skolväska och bänkpapper... :) Hösten är helt klart mer nystart för mig än våren! Embrace it!

    Brollop19.5(at)gmail.com

    SvaraRadera
  65. mitt tips: Sitta i soffan med pläd och tända ljus och planera vintersemestern!
    e post jenny-janne@hotmail.com

    SvaraRadera
  66. Fyll upp ett skumbad, tänd massa ljus, ha dörren öppen och hör hur regnet smattrar mot rutorna samtidigt som du tagit in datorn/tv i badrummet och slagit på en mysig höstfilm :) + så får du inte glömma att ta med dig massa god choklad in som du kan ligga och mumsa på.
    jolinnesb@hotmail.com

    SvaraRadera
  67. Jag provar att hålla mig aktiv,och njuta av årstidens sprudlande färg prakt med långa härliga promenader! Det är båda bra för kropp och själ! För att göra det lite roligare och väcka tävlingsmänniskan i mig,köpte jag en stegräknare! Den gjort all skillnad I världen och motiverar mig att ta en extra runda ,man vill ju garna slå sitt rekord sedan dagen innan! Haha... Den har blivit min ständiga följeslagare ibland ska det inte mer till!

    SvaraRadera
  68. Jag tar en extra lott och har tipsat pa FB!

    SvaraRadera
  69. Jag är gärna med =).

    Jag gillar hösten med alla färger, men så fort det blir lite mörkare ute så blir min depression snäppet jobbigare och vissa dagar får jag det svårt att ens gå upp ur sängen. Men då brukar jag börja dagen med en härlig smoothie eller en glassdrink, då får jag en liten sockerkick som gör att jag nästan måste upp och röra på mig!

    Och såklart peppa mig själv att det snart är vår och sommar igen, månaderna går fort :).

    Har problem med fet hy och nu när jag är gravid så har tonårsacnen kommit tillbaka, så en bra rengöring för hyn vore underbart att vinna.

    Har tipsat på bloggen: http://yarp.blogg.se/2012/august/jag-tavlar-hos-skimmerskuggan.html#comment

    hoppas på lite tur,
    kram Nathalié
    n.teodorson@gmail.com

    SvaraRadera
  70. En massa tända ljus, en mysig filt och en härlig soffa eller säng tillsammans med familjen och en bra film brukar pigga upp mig

    SvaraRadera
  71. Glömde min mailadress och att jag delat på fb

    carinahelen.andersson@spray.se

    SvaraRadera
  72. Jag har tipsat om din tävling här

    http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/08/29/hudvard-308/

    Mitt bästa hösttips är faktiskt att trotsa det kyliga vädret och ta en härlig uppfriskande promenad (luften är så härlig på hösten), sen är det så mysigt att få ta sig en varm dusch, hoppa i onepiecen, tända ljus och ta sig en kopp te.

    blogg@annakarlsson.se

    SvaraRadera
  73. Detta cliniderm hudvårdskit skulle vara helt underbart att testa! Jag älskar hösten, en favoritårstid och mitt bästa tips är att bege sig ut i skogen för att ta del av det vackra färgspelet som naturen bjuder på, ta med en svamppåse och plocka med dig skogens guld på vägen. Själv sadlar jag upp hästen, tar med min svampryggsäck och åker ut i skogen så ofta jag bara kan!Att andas in den friska luften en ljudv höstmorgon från hästryggen är det inte mycket som slår!

    Jag har även länkat och delat med mig av din tävling här på min blogg: http://www.sharacreations.com/blog-685831#.UD32ddYaPYo

    Ha en fin höst allihopa!
    // Shara

    SvaraRadera
  74. Och i min iver så lämnade jag visst inte min mailadress, här kommer den: shara@sharacreations.com

    // Shara

    SvaraRadera
  75. Bästa höstpepptips är att ta hem en vän på fika, dricka varmt och äta gott, och sedan ta en lugn och skön promenad i den fina höstmiljön!

    angelicamansson92@hotmail.com

    SvaraRadera
  76. Gå inte in för att det blir höst! Sätt på en eller två tröjor till, stanna ute, sitt i lä och njut av att vara utomhus!

    Kerran62@hotmail.com

    SvaraRadera
  77. Sno runt en extra tjock halsduk, klampa ut i dina kängor och gå runt och sparka löv. Det gör jag fortfarande, fast man får litet udda blickar ibland. Gör en löjligt glad.
    Email: emelina@gmail.com

    SvaraRadera
  78. Sitta inne med en kopp varm mjölk dricker inte te och krypa ner i soffan med en varm filt med antingen en bok eller sin kärlek. Själv så myser jag med min mamma. Jag gillar höstens färger också man blir glad av dom och man längtar bara ännu mer till jul då. Den här gången ska jag njuta av hösten som jag annars har varit väldigt dålig på att göra. Men den här hösten ska jag njuta extra eftersom jag fått min lägenhet så jag är extra glad nu. Och kommer att få mycket insperation av höstens färger.

    Kram

    Jagalskarsarah@hotmail.com

    SvaraRadera
  79. Oh härligt! Det bästa höst peppen för mig är att jag är ganska frusen av mig, även på sommaren, så jag ser fram emot att få gå runt i varma sköna tröjor/tofflor, det man kan göra är att ta riktigt skön promenad i det kalla vädret för att sen komma in och mysa framför en brasa.

    Delar med det på min blogg: http://notesofmusic.blogg.se/2012/august/cliniderm-tavling-va-med-du-ocksa.html#comment

    miss_popstars@hotmail.com

    SvaraRadera
  80. Ut och spriiiiing. Andas frisk höst luft. Ta en varm dusch och tänd massa ljus när du kommer hem. Mmmm... finns vissa härliga saker med hösten trots allt.

    linaeckerstrom@hotmail.se

    SvaraRadera
  81. Bästa höstpeppet: Gunga så högt det bara går på en lekpark!!!! Känn vinden och pirret i magen!!!

    Jag har tipsat och delat tävlingen på FB (Annika Nilsson)

    aneritrea@hotmail.com

    SvaraRadera
  82. Mitt bästa höstpepptips är att titta på din favoritserie med en vän. Du får både träffa din vän, och titta på serien som du skulle gjort annars också. Fixa ostbricka, fruktsallad eller bara te och mackor!

    julia-v-dif@hotmail.com

    SvaraRadera
  83. I vår familj finns ett talessätt,
    "hösten är sommarens efterrätt!" :-)

    Lyssna - hör upp, här kommer mitt tips,
    som gör en gladare och piggare – vips!
    Ta en kväll när det finns tid över,
    och ta hand om själ och kropp,
    det är vad vi på hösten behöver,
    för att känna oss på topp.
    Bada, scrubba - kör lite peeling,
    njut av lugnet – what a wonderful feeling!
    Någon annan än du själv får vara kvällens kock,
    drick kvällste i soffan iförd morgonrock.
    Tänd ljus och ät en bit mörk choklad,
    läs Skimmerskuggans blogg – sånt gör en glad.
    Gör sånt du gillar – det är nästintill magi,
    höstdeppen försvinner och man fylls av energi!

    kicki_m1@hotmail.com

    SvaraRadera
  84. Min extremt trötta mamma/höst-hy skulle verkligen behöva riktigt bra hudvårdsprodukter. Jag vill helst inte se 10 år äldre ut än vad jag egentligen är, nämligen. :)

    Mitt bästa höstpepp-tips är att skämma bort sig själv ordentligt. Fotbad, ansiktsmask, en riktigt nyttig och uppfriskande vitaminbomb-smoothie och för den som gillar hästar - en ridtur i skogen. Enastående underbart! :)


    Ha en underbar höst! :)

    marie.oberg@live.com

    SvaraRadera
  85. Det som jag brukar göra på hösten är att skämma bort mig fixa naglar hår mm

    skulle värkligen behöva hudvårdesprodukter till min hy är värkligen dålig nu.

    ida.karlsson99@hotmail.com

    SvaraRadera