tisdag 14 augusti 2012

Färgprover på IsaDora Pardox

Först ut till snabbswatch bland höstsminket Paradox från IsaDora: lite ögonlinjer, rouge och läppar. Ovan ser ni Perfect Matt Lipstick i nyansen 01 Bare Bohemian och Glow Stick Blusher i Vintage Rose

Här ser ni dem på handryggen. Båda färgerna ser fina ut tycker jag, jag ska testa dem på fortast möjligt! Här kan ni spana in färgprover på resterande Glow Stick från IsaDora.

Mörkbrunt till ögonen med Glossy Eyeliner i 42 Dark Brown och Twist-up Metallic Eye Pen 54 Dark Brown. Den senare har lite silverskimmer i sig, och blir på så vis ganska unik i min kajalsamling. Båda verkar väldigt användbara tycker jag, såväl till fest som till vardags.

Vad tycker ni om kulörerna? Ser ni något ni gillar?

Psst! Hos bloggkollegan Honi kan ni se fler färgprover ut kollektionen. Kika in där pronto!

10 kommentarer:

 1. Jag trodde den färgen på läppstiftet skulle vara platt beige och tråkig, men den ser ju hur fin som helst ut! Usch, känner att jag vill ha typ det mesta...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det trodde jag också först, men som du säger ser den riktigt lovande ut! Ibland är det ju lite jobbigt när man vill ha allt, tur att IsaDora inte är så dyrt!

   Radera
 2. Båda stiften ser fina och mycket användbara ut!

  SvaraRadera
 3. Tack för att du bloggar om IsaDora, och att du gillar våra produkter:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själva! Jag bloggar om det jag gillar, helt enkelt :)

   Radera
 4. När du visar rouget blir jag kär! Däremot har jag aldrig använt creme rouge förr, några tips på lättast sätt att använda? För jag tror jag ska köpa denna.. Och halva kollektionen haha! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar:)

   Det enkla med krämrouge är att man (eller iallafall jag...) bara duttar lite mitt på kindäpplet och sedan suddar ut med fingret. Supersmidigt!

   Radera
  2. Hoppas kollektionen kommit in på Åhlens city i Sthlm, för då ska jag köpa rouget på måndag.. Och kanske nagellacken och någon av twist eyepen

   Radera
  3. Ja, hoppas! Jag hittade den inte på Åhléns eller Kicks här än, men det kommer nog snart!

   Radera