lördag 18 augusti 2012

IsaDora B.B. Cream All-in-One Make-up SPF 12

I veckan lanseras IsaDoras variant på BB-krämen, B.B. Cream All-in-One Make-up SPF 12. Produktinformationen utlovar 6-i-1-effekt: bas, färg, hudvård, täckning, fukt och skydd.  Jag kommer att testa och rapportera!

B.B. Cream All-in-One Make-up SPF 12 ska passa alla hudtyper. Applicerad sparsamt kan den också fungera som primer under annan foundation. Formulan ska vara lätt och smälta in i huden. Ur innehållet märks en slags silikoner (3D-polymer) som ska jämna till oregelbundenheter och ge en jämn naturlig look. De vårdande egenskaperna kommer från antioxidanten vitamin E, olusolja (som jag aldrig hört talas om tidigare), samt Omega 3 och 6.

B.B. Cream All-in-One Make-up SPF 12 kommer i tre färger, 01 Fair, 03 Medium och 05 Tan. Här till vänster ser ni en klick av 01 Fair på min handrygg. Den ser lovande till mig tycker jag. Krämen kommer att kosta 149 kr för 35 ml. Om jag inte har helt fel för mig är detta den första svenska BB:n. Det ska bli väldigt spännande att känna efter ordentligt hur den är!

8 kommentarer:

 1. Spännande. Ser fram emot ditt omdöme på den här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter första dagen känns det bra, inte illa i 30-gradig värme =)

   Radera
 2. Verkar sannerligen intressant. SPF 12 är ju toppen också. Jag är ju inte så överförtjust i Garniers, hoppas denna är bättre... För konceptet är ju toppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vågar nog redan påstå att jag gillar denna bättre. Dock tycker jag att SPF 12 är lite i underkant...

   Radera
 3. Jag såg den här när jag var på Kicks senast och Fair ser helt klart ut att kunna funka även när solbrännan börjar försvinna (vilket inte Garniers kommer göra). Ska bli spännande att läsa vad du tycker om den sedan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nyansutbudet verkar helt ok! Jag lovar att återkomma med detaljerad rapport!

   Radera
 4. Bra pris, kul att även IsaDora hänger på BB-trenden.

  SvaraRadera