måndag 20 augusti 2012

Feeling Fresh?

Idag har jag haft en ganska gravidgnällig måndag. Jag är inte så förtjust i 30-gradig värme annars heller, men idag kändes det helt hopplöst. Den gröna skuggans namn passade inte så bra på mig innan, kan man säga... Tur att det blev bättre framåt kvällen, både med värmen och dagen i stort! Dagens öga är inte mycket att orda om. Till ovanligheterna hör dock att det faktiskt är just dagens öga, och inte några dagars eftersläpning.

I dagens: Rouge- och bronspalett från julasken Beautiful Dreamer Too Faced (färgprov här) med rouget Full Bloom Ultra Flush Powder Blush i nyansen Who's your Poppy och bronzerdelen av Sun Bunny, Bikini Line från Benefit, Feeling Fresh från MAC (färgprov här), IsaDoras nyhet B.B. Cream All-in-One Make-up SPF 12, UDPP, Dynamic Lash Growth Mascara från IsaDora, Instant Lift for Brows från Clinique och IsaDoras Twist-up Metallic Eye Pen 54 Dark Brown (färprov här).

8 kommentarer:

 1. Jag var också gnällig igår, utan att vara gravid. Vi hade massor av strul på jobbet. Trådlösa nätverket lade av och ventilationen är fortfarande inte på fullt blås utan avpassat för tomma lokaler. Jag var arg, svettig och hungrig när jag kom hem. Men, du var åtminstone snygg i din gröna ögonskugga. jag var inte ens det. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :)

   Detta med ventilation på skolor, man kan ju inte fatta att det ska vara så svårt! Jag jobbar också delvis på en skola, och det är samma elände varje år. Man kan ju liksom förutsäga detta mer terminer GANSKA väl... Suck!

   Radera
 2. Jag har också varit gnällig de senaste dagarna. Jag tror min semester var mer efterlängtad än vad jag hade trott. Nu har den i alla fall äntligen kommit!

  Hoppas det blir bättre snart :) Och du var jättefin i din gröna ögonskugga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!

   Så underbar med semester :) Njut!

   Radera
 3. Mycket fint! Det är verkligen en fin grön skugga.
  Nu blir jag sugen på grönt igen!

  SvaraRadera
 4. Rubriken på inlägget stämmer, mycket fräscht!

  SvaraRadera