måndag 15 mars 2010

Mera mint


Jag verkar ha gått ner mig ordentligt i minttrenden! Under helgen har Mint Candy Apple från Essie prytt mina naglar.

Lacket har sedan matchats med olika mintiga varianter på ögonlocken. En har ni redan sett här, fler experiment kommer upp senare!



Trots att Mint Candy Apple är mintgrönt, ter det sig allt mer mintblått i mina ögon. Suget efter en grönare variant, exempelvis IsaDoras Vintage Mint, har ingalunda avstannat allteftersom jag gräver ner mig i minttrenden. Snarare tvärt om...

8 kommentarer:

  1. Jag köpte Re-Fresh Mint (ChG). Jag har varit tveksam till mintfärgade lack eftersom jag trott att det skulle skära sig mot mina händer. Nu när jag provat så älskar jag mint! Det känns så vårigt och härligt.

    SvaraRadera
  2. Mint är faktiskt en humörhöjae och det är motivering nog tycker jag. Alla knep som hjälper i slasket.:)

    SvaraRadera
  3. SminkJante: Jag såg precis det i din blogg =) Det är urtjusigt på dig! Mycket finare på än vad jag trodde när jag spanade på det i flaska på Kicks (då såg det lite väl ljust ut).

    Jag trodde, och tyckte när jag först provade, att det skar sig mot min hudton. Men nu är jag fast! Det är kul när man vågar prova sådant man först är skeptisk till!

    Skor och maskara: Det har du verkligen rätt i =)

    SvaraRadera
  4. För min del är det China Glaze(high roller) på tårna som gäller, hade Creative(crimson uprising)tidigare. High Roller, ett favvolack just nu!

    SvaraRadera
  5. Precis min tanke, alltså det där med att detta är lite för blått. Fast det är fint, men hade varit ännu bättre om det var grönare.

    SvaraRadera
  6. Peter: Det är väldigt tjusiga lack du kör mer! (Jag hoppas fortfarande på att du ska starta en lackblogg!)

    Emma P: Ja, det får nog bli ett grönare endera dagen!

    SvaraRadera
  7. Det är väldigt fint på dig!

    SvaraRadera