söndag 14 augusti 2016

Nyhet: KICKS Ready Set Glow Body

En ny stor hudvårdsserie för kroppen från KICKS eget märke har kommit med posten hem till mig för testning. Serien heter KICKS Ready Set Glow Body  och är Fair Trade-märkt. I semesterflänget har jag knappt hunnit testa, men det lilla jag hittills hunnit prova eller sniffa på gillar jag. Produkterna i korthet:
KICKS Ready Set Glow Gorgeous Legs (129 kr) är en utjämnande, svagt färgad kräm som ska ge benen snyggt skimmer och fin lyster. Ska funka lika bra till armar och dekolletage. Vårdande och innehåller både PHA-syra och C-vitamin.  
KICKS Ready Set Glow Bronzing Lotion (129 kr) lovar naturligt solbrun ton med lätt lyster i. Används över hela kroppen och tvättas enkelt bort. Innehåller sheasmör, olivolja, C-vitamin och PHA-syra som ska ha fuktighetsbevarande effekt på huden. 
KICKS Ready Set Glow Exfoliating Shower Gel (99 kr) löddrande showergel med PHA-syra för en lätt exfolierande effekt. Innehåller även C-vitamin, extrakt från blåbär, apelsin, citron och sockerrör samt honung.  
KICKS Ready Set Glow Hand Cream (49 kr) återfuktande handkräm som absorberas snabbt. Även denna innehåller olivolja och C-vitamin, extrakt från blåbär, apelsin, citron och sockerrör.  
KICKS Ready Set Glow Double Scrub (149 kr) är jag jättenyfiken på! Det ären dubbelverkande kroppsskrubb som ska peela huden med hjälp av både PHA-syra och exfoliera med finkornigt bambu- och riskross. Lyxig och lätt löddrande med C-vitamin. 
KICKS Ready Set Glow Body Lotion (129 kr) ska vara en mjuk och skön lotion för hela kroppen som verkar fuktighetsbevarande och mjukgörande. Innehåller sheasmör, olivolja och även lysterfrämjande C-vitamin och PHA-syra. 
Phu, det var hela gänget! Jag brukar gilla det mesta med C-vitamin i hudvårdsväg, så jag har positiva förväntningar. Om jag inte minns fel fanns det en sockerskrubb för läpparna också i mitt paket, den har jag hunnit testa lite och den gillade jag verkligen. Får återkomma om den  i inlägg framöver. Tills dess undrar jag: Har ni hunnit testa KICKS Ready Set Glow Body? Några tankar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar