tisdag 23 augusti 2016

IsaDora hösten 2016: Bohemian Flair

Trots att vi haft fullskalig sommar på eftermidagen här i Skåne blir det höst här i bloggen ikväll, och inte vilken höst som helst! IsaDoras höst 2016 heter Bohemian Flair och innehåller en hel del godbitar. Vid första anblick tyckte jag att det såg lite väl tamt ut, men här finns åtminstone en riktigt fin ögonpalett.

Tre varianter av Eye Shadow Quartet (139 kr) ingår, 09 Vintage Velvet, 10 Soft Suede och 11 Bohemian

Här ser ni Soft Suede på bar hud på handryggen (i mitten på bilden ovan). Fin och neutral med lite drag åt lila.

 Mycket skimmer i Vintage Velvet! Varmare nästan-gröna toner.

Bohemian är, inte oväntat, kollektionens stjärna. Så fina färger och härlig lyster. Kommer att funka finfint både till djärvt och klassiskt. Plus i kanten för färgkombon varmt mörklila och guld.


Perfect Blush (109 kr) i 58 Soft Coral och 66 Bare Berry. De är väldigt lika i dosan, men mer olika på huden. Jag gillar verkligen dessa nya slimmade dosor. De gamla var på tok för stora i förhållande till produktmängden. För full pott hade jag gärna sett spegel i locket.Nya krämiga läppstiftet/läppkritan Lip Desire Sculpting Lipstick (139 kr): 68 Rum Raisin, 52 Praline och 56 Rosewood.

En nyhet till, ton-i-tonmatchande läppkonturpennan Sculpting Lipliner Waterproof (89 kr): 52 Praline, 68 Rum Raisin och 56 Rosewood.

Hela gänget läppisar hastigt på handryggen. Härliga höstfärger!

Wonder Nail (79 kr): 539 Soft Suede, 540 Purple Paisley och 541 Choco Chic. Fina, men välbekanta höstfärger. All tre krämlack.

Phu! En salig blandning pressbilder, produktfoton och färgprover. Jag är överlag positiv EOTDs, NOTDs och LOTDs kommer så fort jag hinner. Jag gillar det jag ser, vad tycker ni om Bohemian Flair? Nu återstår bara frågan: Hur mycket kan jag experimentera loss med detta på minstingens förisinskolning? 

2 kommentarer:

  1. Jag tycker det är superfin höstkollektion! Håller med om att Bohemian är stjärnan men här finns även mycket annat fint. Än så länge har jag testat nagellacken och några läpprodukter och de har varit jättebra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, verkar mycket lovande! Jag har inte hunnit ge mig på lacken än, nu till helgen är det ju verkligen sommar igen så nu är det korall som gäller för mig :)

      Radera