söndag 28 augusti 2016

NailArt Sunday med Depend 7day Reflecting Pond


Jag har minsann ett bidra till veckans NailArt Sunday (så kul att det är igång igen!). 7103 Reflecting Pond från höstens kollektion avDepend7day-lack Force of Nature är egentligen alldeles underbart vacker alldeles på egen hand, men här har jag ändå provat lite olika dekorationer. På ringfingret har jag en juveldekal och på resterande fingrar har jag stämplat lite guld, allt från nailartgrejerna jag fick av Depend tidigare i somras. Här blev jag kanske inte supernöjd med resultatet, men det beror nog både på min idé och mitt handlag. Bättre lycka nästa söndag till mig!2 kommentarer:

  1. Fin design och ett väldigt snyggt lack, jag ska plocka fram min flaska i veckan tror jag. Det mönstret är lite för grunt i plattan tror jag. Jag testade den för ett tag sen och var inte alls impad. Tog bort och stämplade med ett annat mönster och då blev det mycket bättre.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, det kanske för grunt? Jag provade t o m med två olika guldlack, men det gjorde ingen skillnad. De stora plattorna har varit bättre hittills tycker jag!

      Radera