onsdag 18 december 2013

Nytt till håret från Wen

 För ett tag sedan damp det ner lite info om det för mig tidigare okända hårvårdsmärket WEN i inkorgen. Om jag förstått saken rätt är filosofin bakom märket liknande balsammetoden. Jag med mitt torra, tjocka och lockiga hår blev riktigt nyfiken! Enligt WEN själva kan man ersätta schampo, balsam och inpackning med WENs Cleansing Conditioner(299kr / 480 ml). Den vårdar håret utan att använda skadliga laurylsulfater och rengöringsmedel som finns i många hårvårdsprodukter. Cleansing Conditioner ska rengöra skonsamt tack vare en balans mellan örter och naturliga ämnen som tvättar rent och återfuktar samtidigt som det tillför näring, styrka och lyster. Låter ju inte så dumt!


På bilden ovan ser ni Fig Cleansing Conditioner och Pomegranate Cleansing Conditioner. Fig Cleansing Conditioner har den mest återfuktande formulan i WEN-sortimentet. Den rika konsistensen ger maximal återfuktning till värmeskadat, färgbehandlat eller torrt hår. Pomegranate ska passa alla hårtyper med är rik, men lätt konsistens. Renar på djupet och ger volym och en slät, glänsande finish.

Flaskan jag fått hem för testning innehåller varianten Sweat Almond Mint som sägs passa alla hårtyper. Den ska användas först som ett schampo, sen som ett balsam och till sist även som leave-inbalsam om man vill. Det låter väldigt bra tycker jag, enkelt med bara en produkt! Jag är blir extra positivt inställd då det kom med en pump till flaskan i pressutskicket. Pumpflaskor i duschen ftw! Som ni förstår är jag nyfiken på resultatet, dessutom undrar jag: Har ni testat WEN? Vad tyckte ni?

Uppdatering: Ikväll hämtade jag ut ännu ett paket från samma PR-byrå, innehållandes en flaska med Pomegranate Cleansing Conditioner. Här vankas stortestning!

8 kommentarer:

 1. Jag fick den i en glossybox tidigare i år och gillade den skarpt! Tyvärr upplevde jag den som ganska odryg för mitt långa tjocka hår. Det går åt ganska mycket om man ska följa anvisningarna!

  SvaraRadera
 2. Just det, har en sån Glossybox-tub hemma också nånstans, kanske ska prova.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prova! Blir kul att jämföra åsikter :)

   Radera
 3. Intressant, kan vara nått att prova. Vad kostar dem?

  SvaraRadera
 4. Jag har sett TV shopreklamen måååånga gånger. Har en negativ grundinställning pga det. Det rimmar så illa när de i ena meningen säger att det är allt du behöver och i nästa "om du ringer NU skickar bi även med det här och det här och det här och.." Om det nu är en komplett produkt varför har de tagit fram femtielva kompletteringsprodukter? Har också en lite tub ftånb glossy nånstans, kanske skulle ge det en chans

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj oj, tv-shop ger ju inga positiva vibbar direkt.... Kände inte till detta (pga är tant, kollar endast på På Spåret...)!

   Efter en första provrunda kan jag dock meddela att intrycket är positivt!

   Radera