tisdag 3 december 2013

Dagens naglar i mörkbeige x 2

Nu är det ju nästan med jul än höst, men här har vi en jämförelse mellan två höstlack. På lillfinger, långfinger och tumme: Little Sparrow från IsaDoras höstkollektion Color Chock. På pekfinger och ringfinger: Cement från Kicks höstkollektion 50 Shades of Autumn.

Lacken är lika, men inte så lika att man inte kan ha båda med gott samvete. Flera märken har presenterat liknande färger i höst. Jag dras inte så mycket till denna färgskalan, något mer om jag jobbar, men det har jag ju inte gjort på ett tag. Snart är det dock dags igen. Ångest! Men åter till saken, nämligen lacken. Jag gillar den svaga lilatoningen i  Little Sparrow.Vilket föredrar ni?

6 kommentarer:

 1. Jag tycker alla ser likadana ut haha. Gillar inte den färgen, känns för neutral för mig. Men den är ju inte ful :)
  Ha inte ångest över att jobba, du kanske tycker det är jättekul? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att du är sugen på piggare färger :)

   Nej, det borde man ju inte ha. Men så jättekul tycker jag sällan det är med jobb... Och jag vill ju inte alls vara borta från Nils hela dagarna. Hu!

   Radera
 2. Jag gillar Kicks lacket bäst, riktigt fint med ett taupe lack tycker jag. Jag kommer ihåg känslan av att börja jobba men du ska se att det ger sig och så blir det toppen bra :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig att taupe-färger gör sig himla bra på dig!

   Ja, det är väl något man måste ta sig igenom, man vänjer sig säkert efter ett tag. Himla oproduktivt att oroa sig innan...

   Radera
 3. Jag är heller inte så tilltalad a såna här lack tyvärr. De är väl rätt sofistikerade men jag har själv aldrig trivts i den här typen av färger...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många lacknördar vill nog ha häftigare lack :)

   Radera