måndag 2 december 2013

Festöga med Too Faced Be Merry

Nu har jag hunnit leka lite med min nya Be Merry and Bright från Too Faced. Vilken oerhört trevlig bekantskap! Ungefär såhär såg jag ut i fredags, då det vankades festligheter. Jag blev himla nöjd med sminkningen, men mindre nöjd med det faktum att jag fick bege mig hemåt tidigt på grund av min segdragna förkylning. Så tråkigt när man riggat med barnvakt och allt!

Till sminkningen har jag använt alla skuggorna utom den gröna. Egg Nogg ligger på brynbenet, Bubbly i inre ögonvrån, Buttered Rum mitt på ögonlocket och längs undre franslinjen, Brown Sugar i yttre v och globlinje och Chocolate Moon ytterst/underst i yttre v:et och längs övre franslinjen.
 
Många prylar på ögat till fest! Benefit Powderflage, Absolutely Flawless Concealer från Too Faced, ögonkrämen Even Better Eyes Dark Circle Corrector från Clinique, Eyebrow Pencil Waterproof i 34 Light Brown och ochInliner Kajal från IsaDora, Perfect Eyes Waterproof Eye Liner i Perfect Brown från Too Faced,Mascara Volume 2.0 från IsaDora (recenserad här!) och UDPP.På läpparna hade jag IsaDoras nya Twist-Up Gloss Stick i Cherry Pie, och den ligger bestämt kvar i handväskan än. 

Har ni hittat på något kul i helgen? Vad har ni haft på ögonlocken?

10 kommentarer:

 1. Så fint! Är det bara Sephora som gäller för att få tag i Be merry and bright?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad jag vet är det Sephora som gäller. Det fanns några stycken kvar i Malmö förra veckan...

   Radera
  2. Det var synd, då det är nästan 150 mil dit. Lite väl långt även om de var precis i min smak.
   Mina helgögon pryddes av de gröna skuggorna från förra årets TooFacedpalett Sweet Indulgences. Det blev fint tyckte jag . :)

   Radera
  3. Den paletten var också tokfin! Det låter som en finfin sminkning :)

   Hoppas du kan hitta årets någonstans, kanske beautybay eller annan UK-shop?

   Radera
 2. Jättefint! Själv har jag varit på ett vilt och roligt 3-årskalas med en fin bronzig Urban Decay-penna längs fransarna, med andra ord mycket sparsmakat och inte med lika vackra ögonlock som du ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!

   Åh, det låter mysigt! Och snyggt!

   Radera
 3. Jättesnygg! Roligt att höra att du gillar paletterna, jag kan inte annat än hålla med:) så trist att ni fortfarande är sjuka! Krya på er...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Jag hade nog inte hittat dem om jag inte sett dem hos dig, hinner ju inte alls surfa som innan :)

   Och tack! Nu börjar vi äntligen blir friskare!

   Radera
 4. Älskar det guldiga skimret....

  SvaraRadera