lördag 17 november 2012

Recension: The Body Shop Vineyard Peach

Julens nyheter från The Body Shop hann landa hos mig redan innan jag hunnit recensera höstdoften Vineyard Peach. Det kommer säkert att vara så ett bra tag framöver, att jag ligger lite efter, det är bara att vänja sig, både för mig och för er!

I serien Vineyard Peach ingår Body Lotion (145 kr, 250 ml), Shower Gel (80 kr, 250 ml), Body Butter (175 kr, 200 ml) och Body Scrub (195, 200 ml). Jag har testat hela gänget och här är mina omdömen:
 • Vineyard Peach Body Lotion återfuktar riktigt bra, bättre än andra lotioner jag testat från samma märke. Stort plus i kanten för pumpflaskan!
 • Vineyard Peach Shower Gel doftar gott, men är inget för mig. Jag föredrar oljor i duschen. (Den saknas på bilden för att den redan fått ett nytt hem, den är alldeles för god för att gå till spillo!)
 • Vineyard Peach Body Butter är härligt krämig och återfuktar till och med de allra torraste underben och fötter. Jag gillar den, valpen också. Tur att det är så mycket naturliga ingredienser...
 • Vineyard Peach Body Scrub är en favorit. Jag har nästan använt upp den redan. I vanlig fall föredrar jag liiite mer riv, men nu under hösten har den varit perfekt till armar, ben och gravidmage. Det är så synd att den kommer i opraktisk burk. Bra att den tar slut snabbt, så det inte hinner bli alltför ohygieniskt.
Övergripande om doften vill jag säga att jag tycker att det är en av de allra bästa hos The Body Shop någonsin! Doften är mildare än det mesta hos dem, och lite mer vuxen och mindre söt och mindre fruktig. Jag gillar den verkligen och kommer att använda upp till sista droppen för att troligen sedan fylla på. Tummen upp! Jag är naturligtvis nyfiken på vad ni tycker om Vineyard Peach. Har ni testat? Gillar ni den, eller föredrar ni någon annan doft?

13 kommentarer:

 1. Riktigt härlig och väldoftande serie men den slår inte favoriten Mango som är det säkra kortet för mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Många verkar gilla just mangon! Jag tycker den är för söt och för fruktig. Kanske för nyttig, hehe.

   Radera
 2. Om den liknar CCS-doften som de hade på sommarlotionen så är den ljuvlig. Min CCS-flaska är på väg att ta slut och det är bra betyg eftersom den är jättestor. Kanske ska jag provsniffa på dessa som ersättning?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har för mig att de är lika. Måste kontrollsniffa!

   Radera
  2. Jag har kontrollsniffat, de är mycket lika!

   Radera
 3. Har inte testat, men tycker du body butter sjunker in i huden fort? tycker annars det känns mest på ytan när det gäller just sånt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte tyckt det om alla jag testat, men just denna funkar bra!

   Radera
 4. Den luktar gott, men jag har inte så mycket kroppsvård från Body Shop. Inget alls faktiskt! Något att önska i julklapp kanske? Fast om denna doften inte finns kvar får jag lukta runt efter en annan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att den går att köpa ett tag till, för den är väldigt god!

   Radera
 5. Inte testat, men jag gillar det mesta från Body shop, lemonscrubben är en favvo och kokos-serien och shea-serien.. ja, allt typ! Utom jordgubb och grape, de är fööör fruktiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lemoskrubben är fantastisk! Vi verkar tycka lika om dofterna :)

   Radera
 6. Jag får nog gå och provsniffa den här! Själv gillar jag Sweet Lemon, jag provade precis jordgubbsvarianten men insåg att den nog är lite för söt för mig.

  SvaraRadera