tisdag 6 november 2012

Färgprover på IsaDora Northern Lights

Nu blir det färgprovsbonanza på några av produkterna i årets vinterkollektion Northern Lights från IsaDora! Jag har fått hem Eye Shadow Quartets i 67 Northern Lights och 68 Lynx, Cream Mousse Eye Shadow i 32 Stardust och Moisturizing Lip Gloss i40 Purple de Luxe.

Här ser ni Eye Shadow Quartets i kalla 67 Northern Lights och varma 
68 Lynx. Båda är fulla med finmalt glitter, vilket kan medför problem med discokula i hela fejjan. Om man har en klistrig bas, exempelvis Shadow Insurance Glitter Glue från Too Faced  funkar de däremot utmärkt!

 En sminkning med några av skuggorna i Lynx-paletten finns att beskåda här.

Ovan ser ni Moisturizing Lip Gloss i40 Purple de Luxe och Cream Mousse Eye Shadow i nya silvernyansen 32 Stardust swatchade på handryggen. Här kan ni se färgprover på resten av Cream Mousse Eye Shadow.

Fler EOTD:s och LOTD:s kommer efterhand!

7 kommentarer:

 1. Jag som normalt sett inte är speciellt intresserad av smink är grymt sugen på att köpa Northen Lights paletten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är verkligen fin! Jag ska se till att fixa fram en EOTD snart!

   Radera
 2. Sminkjunkie som jag är har Northern Light inköpts, och guldiga eyelinern. Har inte testat skuggorna ännu, men eyelinern provade jag genast! Kul, lite blöt men lyxig till Cream Mousse Eye Shadow i Khaki.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som en rysligt fin kombination!

   Radera
 3. Alltså det är ju fina skuggor, jag ska inte säga något annat. Faktum är dock att Isadoras skuggor sällan tilltalar mig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner att jag måste utveckla det där. De är fina men de skapar sällan köpbegär hos mig. Sen kan jag ju uppskatta dem på andra för det.

   Radera
  2. Mitt köpbegär väcks ibland absolut av IsaDora, men jag måste ju erkänna att det inte är samma sak som vissa märken med väldigt lyxiga eller söta förpackningar...

   Radera