torsdag 5 april 2012

Recension: Cliniderm Age Prevent


Nu är det hög tid för recension av hudvårdsserien Age Prevent från Cliniderm. Vi börjar med Age Prevent Visibly Smooth Eye Cream (20 ml 189 kr)! är min favorit i gänget (jag hade t o m köpte en egen tub veckan innan pressproverna damp ner). Med "smooth" i namnet förväntar man ju sig ett och annat, och det uppfylls verkligen. Krämen är skön och mjuk och ger så mycket fukt att man faktiskt känner sig slätare under ögonen. Det blir en väldigt bra grund för smink! Plus i kanten för hygienisk förpackning och för att produkten är oparfymerad.
Betyg: 5 av 5

Age Prevent Active Protection Day Cream (50 ml 229kr) är en trevlig okomplicerad dagkräm. Jag gillar den mjuka känslan, den smidiga förpackningen och den milda doften. Den återfuktar bra och verkar inte täppa till porer. För min del hade jag dock önskat lite mer fukt och fräschör och framför allt solskydd. Jag tycker att det är lite konstigt att utelämna solskydd i en kräm som ska förebygga åldrad hud. Om man föredrar separat solskydd och inte har alltför oljig hud tror jag dock att Active Protection Day Cream kan vara ett bra val!
Betyg: 3 av 5
Age Prevent Optimal Strength Night Cream (50 ml 239kr) är en skön nattkräm. jag har svårt att uttala mig om väldigt långsiktiga effekter, men man sover gott och ansiktet känns bra när man vaknar. Det behöver ju inte vara såvare än så! För full pott hade jag önskat ytterligare fukt och airlesspump även här.
 Betyg: 4 av 5
Age Prevent Serum (50 ml 249kr) Jag har haft Age Prevent Serums föregångare tidigare och gillar det. Huden blir lite slätare och mer återfuktad. Jag gillar serumet både dagtid och nattetid under de torra och kalla vintermånaderna. Tummen upp!
Betyg: 4 av 5

4 kommentarer:

 1. Kul att du verkar gilla serien hyfsat mycket. Jag ska precis sätta igång och testa den själv. Vad tycker du fattas hos serumet som inte gör den 5/5?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade velat ha mer omedelbar wow-effekt!

   Radera
 2. Jag Älskar alla dessa produkter som jag hade turen att vinna hos dig. Länge sen jag använde något som verkligen fungerar som gär skillnad för min hud är super nöjd med produkterna. detta är ett märke jag kommet att fortsätta med även produkterna när dom är slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att höra att du gillar dem :)

   Radera