onsdag 25 april 2012

KICKS High Shine Lip Gloss x 3 på läpparna

 
Nu är det dags för en närmare presentation av de nya läppglansen  KICKS High Shine Lip Gloss från Kicks. Nedan ser ni några av dem på. Santorini Sunset (mitten) är favoriten än så länge.


Här ser ni Falsterbo Dress, Santorini Sunset och Cocktail in NYC (oj, annan ordning på handswatchen...). Tyvärr förhastade jag mig nog lite när jag skrev i kommentarerna att de var välpigmenterade (sorry, Aida!). Men de är mjuka och fina! De doftar en del godis, vilket jag inte är så förtjust i, men om man gillar traditionella tubläppglans är de en hit!

8 kommentarer:

 1. Jag tycker nog att Kicks lagt sig lite för högt i pris på dessa, de ser ut ungefär som H&M's och Gina Tricots varianter så jag tycker nog de ska ligga på ungefär samma pris. Nagellacken ligger bättre till prismässigt där tycker jag. Alternativet är att göra mindre tuber och därmed minska priset för läppglans blir ändå sunkiga långt innan de hinner ta slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mindre tuber är ALLTID en bra idé till läppgunk och maskara tycker jag också!

   Radera
 2. Tycker också priset verkar vara i högsta laget, och dom hade gärna fått vara mycket mer pigmenterade. Gillar man skira gloss så är dessa perfekt ju, men jag vill gärna ha pang på med färgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också mer för färg än för gloss...

   Radera
 3. Jag är lite kräsen med läppglans, och tror nog inte att jag kommer slå till på något av dessa. Fast jag tycker godisdoft låter bra, jag gillar läppglans som luktar mumsigt =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mig att många gillar godisdoft eftersom det säljs så mycket :)

   Radera
 4. Tycker de ser väldigt lika ut vilket är tråkigt. Dessutom håller jag med Ninni dem efterliknar H&M och Ginas väldigt mycket men till ett sämre pris.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de hade gärna fått ha mer pigment!

   Radera