fredag 27 april 2012

Bröllopsrouge!

En av mina allra bästa vänner ska gifta sig alldeles inom kort. Vi har naturligtvis börjat fundera på hur hon ska sminka sig, och när vi spanade runt bland hennes smink upptäckte vi att hon nog behöver ett nytt rouge till den stora dagen. Här är några förslag (utgångspunkten är att de ska gå att köpa i butik i Sverige):
 • Duorougen Baked to Last (175 kr) finns i två nyanser hos The Body Shop. Både Coral och Petal kan passa tror jag. Highlightern i är bra, både som just highlighter, och till att blanda ut rougefärgen med. Man får alltså tre färger i ett...
 • Blushing Blush Powder Blush i 110 Precious Posy (305 kr + gåva!) från Clinique. Är en av mina absoluta favoriter och det rouge jag bar på mitt bröllop. Här har den perfekta kombinationen mellan rosa och korall med diskret skimmer.
 • Sculpting Blush Duo från L'Oréal Studio Secrets (165 kr) finns i två nyanser. Båda kan vara värda att kolla på, tycker jag. Jag har inte provat dem själv, men gillar idén med en matt ljusare bronzer vid sidan om för skulptering (och visst var vi lite tveksamma till din nuvarande bronzer såhär års?). 
 • IsaDoras krämrouge Glow Stick Blusher i Rose Bud (120 kr) är både trevligt och lättanvänt om man gillar kräm.
Hoppas att listan kan vara till hjälp! Även mina favoriter från Too FacedFull Bloom Cheek & Lip Colour Crème och Full Bloom Ultra Flush Powder Blush, finns ju faktiskt i Malmö nu. De förtjänar också en inspaning!

6 kommentarer:

 1. Haha, tack Kerstin! Jag ska ge mig ut på jakt! Vi hörs om en stund. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycka till med fortsatta jakten :)

   Radera
 2. Jag älskar IsaDoras Glow Stick. Huden blir som siden och den är väldigt lättarbetad, enkel att både aopplicera och tona ut. I love it. Billig nog att testa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är verkligen toppen! Jag gillar hela min lilla trio.

   Radera
 3. Posy Pink (och samtliga Clinique's rouger) är verkligen underbar!
  De får alldeles för lite uppmärksamhet - superpigmenterade och snygga nyanser!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer helt! Precious Posy är ett av mina all time favoritrouge!

   Radera