onsdag 8 april 2015

Säsongens Beauty Must Haves

Lagom till påsk landade ett paket med säsongens Beauty Must Haves från The Body Shop. Vi tar en titt, ansiktet först:

 • Vitamin C Microdermabrasion (75 ml, 275 kr) är en favorit sedan tidigare, en av de bästa ansiktsskrubbar jag testat, faktiskt. Mikropartiklar av mineralen granat ger en grundlig exfoliering av ansiktet, lagom att använda en gång i veckan. Döda hudceller avlägsnas huden får jämnare yta och ny lyster. 
 • Drops of Youth™ Eye Concentrate (10 ml, 295 kr), följ länken här också för att komma till min recension! Drops of Youth Eye Concentrate är berikad med plantstamceller från edelweiss, vars elasticitets- och förnyelseegenskaper bidrar till hudens förnyelseprocess för en mjukare och fräschare hy.
 • Vitamin E Day Cream (50 ml, 175 kr) är en klassiker som jag inte kan dra mig till minnes att jag testat. Spännande! Den beskrivs som en  lätt fuktighetsbevarare. Innehåller näringsrik vetegroddsolja, en av naturens bästa e-vitaminkällor.
 • Moisture Foundation SPF 15 (235 kr) ska vara en fjäderlätt foundation som täcker lätt till medium och ger en perfekt finish. Finns i åtta olika nyanser, passar för normal till torr hy och är fri från tillsatta doftämnen. Innehåller Community Fair Trade-producerad marulaolja som är fuktighetsbevarande och rik på fettsyror som gör huden len och smidig. Innehåller även ljusreflekterande partiklar som jämnar ut intrycket av fina linjer. En eloge till The Body Shops PR-avdelning som möjliggjorde att man kunde byta in sitt pressprov till önskad nyans i butik. Jag behövde såklart den ljusaste!

Lite  värme till vårkinderna också, i form av Honey Bronze Bronzing Powder (185 kr). Solpudret med det vackra bikupemönstret beskrivs som 
makeupartisternas favorit och jag kan bara stämma in i hyllningskören. Nyansutbudet är utmärkt och den matta finishen störtsnygg. Plus för ganska skir men ändå byggbar täckning, ingen risk för Björn Ranelid-bränna.

Honey Bronze-kollektionen är berikad med Community Fair Trade-producerad honung från Etiopiens. Honungen skördas med hjälp av traditionella tekniker som har förts vidare från generation till generation. Handeln stöder den hållbara användningen av skogen och hjälper till att ge biodlarna en rättvis inkomst. 

Honey Bronze Bronzing Powder finns i fyra nyanser och kompletteras under våren 2015 med ytterligare två nyanser. På bilden ser ni 01-04. Här kan ni läsa om vårens och sommaren alla bronsnyheter från The Body Shop!

Här ser ni alla fyra på handryggen. Svårt att ta rättvisande bilder, de är något mer olika varandra i verkligheten. Eftersom de har lite olika gul eller röd underton tror jag att alla kan hitta sin perfekta matchnning!

Till sist nyheterna till kroppen:
 • Spa Fit Smoothing & Refining Scrub (200 ml, 295 kr) är ny för mig. Den ska bli spännande att testa, jag är ju verkligen en kroppsskrubbsmissbrukare. Det är en skrubb för kroppen som exfolierar med hjälp av aprikoskärnor, omedelbart rengör och lovar silkesmjuk och smidig hud.
 • Moringa Body Butter (200 ml, 185 kr)
 må vara en av topp tre bästsäljande Body Butter i The Body Shops sortiment, men jag är tyvärr inte så förtjust i doften. Men, men, alla kan inte gilla allt. Moringa Body Butter ska snabbt gå in i huden och verka fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar. Innehåller moringafröolja med naturlig oljesyra och druvkärneolja med höga halter essentiella fettsyror som hjälper till att göra huden underbart mjuk och len. Moringa Body Butter innehåller även en lång rad lyxiga Community Fair Trade-producerade ingredienser såsom kakaosmör från Ghana, sesamolja från Nicaragua, paranötsolja från Amazonasregionen och honung från Etiopien.

Phu, det blev ett långt inlägg! Känner ni igen några favoriter? Något ni blir nyfikna på?

4 kommentarer:

 1. Mycket som verkar bra och fint!

  SvaraRadera
 2. Lite sugen på en bi bronzer, undrar om 01 kan användas att skugga under kindbenen med, eller om den är för varm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 01:an är jättebra till shading tycker jag, året om!

   Radera