söndag 12 april 2015

Recension: REN Rosa Centifolia Cleansing Gel

Denna (extremt jävelsförkylda) söndag ska ni få stifta närmare bekantskap med rengöringen som bebor mitt badrumsskåp just nu. I pumpflaskan finns Rosa Centifolia Cleansing Gel som kom hem till mig för testning tillsammans med en hel massa spännande grejer från REN Skincare tidigare i våras. såhär skrev jag om den då: 
Rosa Centifolia Cleansing Gel (199 kr, 150 ml) är en mild rengöringsgel för alla hudtyper. Den är utan sulfater, som tar bort smuts, friskar upp och tonar huden. Gelen doftar av ros vilket kan vara ett problem för några, men inte för mig. Rosdoft är trevligt tycker jag. Mindre trevligt är att jag tappade min flaska i golvet när jag öppnade paketet så att merparten av produkten rann ut, men jag kommer att lyckas testa ändå.
Nu har jag testat den ett tag och kan berätta att jag gillar den. Den löser upp det mesta, torkar inte ut huden och förpackningen är praktisk. Doften är aningens stark, men å andra sidan gillar jag rosdoft, så den känns okej ändå. Produkten är ganska dryg, men det kommer ibland ut lite mer än jag vill ur pumpen. 

Just gel-rengöringar hamnar sällan i absoluta favoritskiktet hos mig, inte heller denna, trots att den är bra. Jag misstänker att jag skulle blir mer förtjust i rengöringsmoussen från samma serie och micellärvattnet  Rosa Centifolia 3-n-1 Cleansing Water. Men så är det ju med pressprover, man testar grejer man kanske inte skulle köpt själv och blir nyfiken på mer från samma märke om man gillar produkten. Nu när jag hunnit testa en del av grejerna från REN har jag fått lite blodad tand. Vilka är era favoritprodukter från REN Skincare?

2 kommentarer:

  1. Kul läsning! Jag hållet på och testar en lerrengöring för oren hud och krämen i samma serie, de känns riktigt bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska bli jättespännande att höra vad du tycker om dem sen!

      Radera