torsdag 16 april 2015

Färgprover på fler nyanser av Beyond Perfecting Foundation + Concealer och Sculptionary Cheek Contouring Palette

Idag är det dags för en titt på fler nyanser av Beyond Perfecting Foundation + Concealer och Sculptionary Cheek Contouring PaletteHär ser ni paletten i färgen Defining Nudes. Defining Nectars hittar ni sedan tidigare här, väldigt fint som tvåfärgat rouge med highlighter!

Defining Nudes som ni ser här är mer en traditionell contouringpalett i mitt tycke. Färskalan är snygg och somrig, den fungerar även utmärkt som solpuder. Låt er inte avskräckas av att den ser skimrig ut i dosan, den är inte lika skimrig på. Vi har fortfarande sjukstuga härhemma, och snacka om att lite Defining Nudes på mina kinder gav hela min hålögda uppenbarelse ett lyft! Kärlek vid första appliceringen.

Här ser ni Sculptionary Cheek Contouring Palette Defining Nudes på handryggen, de tre färgerna var för sig och sedan alla tre tillsammans längst till höger.


Beyond Perfecting Foundation + Concealer har jag till påseende sedan tidigare i  ljusaste nyansen  Alabaster (till vänster) den är tyvärr för mörk för mig och därför landade även näst ljusaste Ivory här för att se om den kunde passa bättre, åtminstone färgtonsmässigt. Det kan vi tyvärr konstatera att den inte gör. Jag får helt enkelt hoppas att jag kan testa mer ordentligt när jag fått lite färg längre fram i vår, för jag är så nyfiken!


4 kommentarer:

 1. Tänkte precis som du, denna känns mer passande för contouring. Den ser fin ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är lika fin som den ser ut :)

   Radera
 2. Paletten såg fin ut och blir nog fint till sommaren med lite glow

  SvaraRadera