tisdag 21 april 2015

Nyhet: Bare Minerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

Jag ligger lååångt efter med mejlen just nu, men så får det vara ibland. Det allra mest intressant a kommer upp i bloggen ändå! Bland aprils nyheter hittar vi till exempel Bare Minerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream. Den lovar att kombinera fördelarna hos BBkräm, CCkräm och färgad dagkräm. Jag som gillar alla ovanstående krämsorter med lätt täckning och rikligt med fukt blir väldigt nyfiken!

Complexion Rescue (395 kr) kommer i hela 10 färger. Visst ser färgskalan bra ut?  Den innehåller också mängder med antioxidanter och mineralbaserat fysikaliskt solskydd med SPF 30. Tummen upp för det! I Bare Minerals egna studier har man ökat hudens fukt med 215% efter bara en vecka. Samtliga testpersoner tyckte också att hudens textur förbättrades. Dessutom är Complexion Rescue formulerad utan olja och parfym, den är allergitestad och ska inte täppa till porer. Som ni säkert förstår är jag mer än testsugen! Jag har på tok för många underlagsprodukter utan SPF just nu, och det håller ju inte inför sommarsäsongen.

Appliceras med Smooting Face Brush (325 kr) för ett airbrushat resultat, eller med fingrarna. Täckningen ska gå att bygga till medium, räcker gott och väl för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar