tisdag 14 april 2015

Recension: Lumene Blueberry Long-Wear Eyebrow Powder och IsaDora Perfect Brows Duo Compact Powder

Idag ska vi ta en närmare titt på två snarlika tvåfärgade brynskuggor som jag testkört ett tag. Ni ser Blueberry Long-Wear Eyebrow Powder (139 kr) från Lumene och Perfect Brows - Duo Compact Powder (119 kr) från IsaDora. Båda paletterna innehåller brynpuder i två nyanser och aplikator i dosan. Här kommer ett litet jämförande omdöme:

Ingen av applikatorerna är någon direkt höjdare, men de är inte dåliga heller. Klart är dock att är jag hemma föredrar jag en annan pensel. På språng är det praktiskt med applikator i dosan, de är båda tillräckligt bra för att funka då. Där har IsaDoras variant en fördel mot Lumenes, tycker jag, det finns ingen bra anledning att inte ha spegel i locket! 

IsaDora Perfect Brows - Duo Compact Powder verkar bara komma i nyansen ni ser här på bilden, Brown Duo. Färgerna i dosan är, förutom att de är väääldigt lika varandra, för mörka för mig och säkert för många andra. Dessutom drar den ena lite för mycket åt rött även för mig som är rödhårig. Tummen ner för det. 

Färgerna i Lumenes Blueberry Long-Wear Eyebrow Powder passar bättre, men den verkar också bara finnas i en färgkombination. Skumt! Som ni ser är dock färgerna föredömligt neutrala. De är också lätta att blanda. 

Som ni hör är jag inte överförtjust i någon av produkterna. Det betyder egentligen inte att de är dåliga, utan beror mest på att jag oftast föredrar pennor till brynen. Ska jag använda puder vill jag åtminstone ha med vax i dosan à la Kicks EyeBrow Trio eller ren lyx i form av min  Le Regard Pro från Lancôme. Vad gillar ni för bryngrejer? Puder? Penna? Gel?

8 kommentarer:

 1. Jag älskar IsaDoras variant just för att den är så röd! Min favoritbrynskugga just nu faktiskt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min mamma gillade den också, ni har ganska lik hårfärg :)

   Radera
 2. Jag färgar mina bryn så att de ska passa ihop bättre med mitt hår. Men när färgen börjar släppa/jag vill ha mer markering så använder jag antingen penna från IsaDora eller MUS brynduo i den röda varianten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ungefär så gör jag också! Det är hög tid för mig med ny färgning nu, men jag har inte hunnit...

   Radera
 3. Köpte en liknande i Berlin, ska visa snart!

  SvaraRadera
 4. Jag använder Isadoras ögonbrynspenna och den tycker jag är enkel och bra. Testade med en vanlig ögonskugga att fylla i brynen men tyckte inte alls det blev bra, annars har jag nog inte testat nåt mer eftersom jag är nöjd med pennan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fylla i med vanlig skugga är minsann inte dumt det heller!

   Radera