onsdag 29 april 2015

Gårdagens Göteborgsutflykt

Igår kom jag äntligen iväg på två trevliga pressevent, det var GoodPR och The Body Shop som var värdar och Göteborg som var platsen. Själva resandet med fyramånaders bebis gick alldeles över förväntan, men han var vaken och hungrig/pratsam/övertrött/bad-om-ombyte-genom-överfull-blöja största delen av själva eventen. Aja, det var väldigt kul även om det blev lite fragmentariskt, både socialt och informationsmässigt för min del.

Turligt nog är har snälla Ninni lovat dela med sig av bilder och info, så utförligare rapporter kommer efterhand här i bloggen. Tills dess får ni hålla tillgodo med mina mobilbilder, knäppta med bebis på armen!

Som ni ser ovan vad det bland annat presentation av flera kollektioner från OPI som stod på programmet. Mer om årets CocaCola-samarbete, sommarens Brights by OPI med knalliga lack + det rosa glittret ni ser härintill (har glömt på vems fingrar, förlåt!) och helt nya spännande nailartlacken OPI Colour Paints kommer framöver.

Vi fick också kika närmare på dessa fina penslar från Jacks Beauty Line, de var väldigt sköna och mjuka, för att inte tala om dekorativa med sina unika handmålade handtag i återvunnet trä.

Här ser ni isländska eko-märket Sóley Organics, det verkar högintressant måste jag säga, jag har fått info om det tidigare, men inte hunnit kolla igenom än. Mer rapport kommer!

Till höger i bild ser ni en alldeles oerhört smart liten evighetssvamp att snabbtvätta sminkborstar i. Den hoppas jag också få anledning att återkomma till framöver (prisuppgifter, märke mm). 

Efter en trevlig stund hos OPI med fler var det dags att bege sig till The Body Shop. Där hann jag tyvärr bara stanna en mycket kort stund innan jag var tvungen att rusa till tåget, men jag han höra litegran av vad som presenterades. Ny kroppsserien Virgin Mojito doftar alldeles underbart! Recensioner kommer efterhand, mer om produkterna kan ni läsa här så länge.

Jag hann också ta en snabbtitt på Vitamin E-serien med nya fina förpackningar (begränsad upplaga), nyformulerade klassikern Vitamin C Moisture Cream och den rysligt spännande nyheten Vitamin E Eyes Cube. Den sistnämnda, ett anti-trötthetsstift för ögonen, måste jag testa genast, den kör helt enkelt om hela testkön. (Kan behövas efter gårdagens sen kväll med lok och tåg och bebis...)

Här ser ni ett gäng sköna bloggerskor och uppfriskande nyheterna  Vitamin C Glow Boosting Moisturiser och Vitamin C Instant Glow Enhancer som jag berättade om i början av veckan. Dem ska jag hugga in på så fort jag hinner så att jag kan delge er mina erfarenheter. 

Phu, nu ska jag se till att faktiskt hinna kika i alla påsar från igår innan bebis vaknar! Tack för en trevlig kväll till alla inblandade

10 kommentarer:

 1. Så himla trevligt vi hade igår - info kommer snart! Ska bara jobba klart för dagen först. :-)

  SvaraRadera
 2. Ser ut som trevliga event! Kul att ni kom iväg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättetrevligt! Jag är minsann lite stolt över mig själv :)

   Radera
 3. Härliga nyheter, vad roligt att du kom iväg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är himla nöjd med det själv :)

   Radera
 4. Ser ut som ni haft det trevligt :)

  SvaraRadera