måndag 19 november 2012

Recension: Clinique High Impact Extreme Volume Mascara

Tidigare i höst släppte Clinique nya maskaran High Impact Extreme Volume Mascara som dramatisk, voluminös och glamorös ögonfranslook utlovas. Precis som i vanliga High Impact Mascara (min gamla favorit) utlovas också intensiv och hållbar svärta.

Jag har testat maskaran ett bra tag (varför är jag så seg med recensioner ibland?) och tänkte delge er mina åsikter. Om man inte besväras av dem väl tilltagna borsten, vilket jag inte gör, är appliceringen enkel. Jag tycker också att maskaran håller vad den lovar volymmässigt, så jag är nöjd! Den sitter väldigt bra både färg och formmässigt, inget smul eller rinnande oavsett väder, vind och svett. Här ser ni hur den ser ut på:

Jag skulle absolut kunna tänka mig att köpa maskaran igen, även om jag inte tycker att skillnaden mot vanliga High Impact är jättestor.
Betyg: 4 av 5
High Impact Extreme Volume Mascara kostar 280 kr och kommer i Extreme Black. Precis som Cliniques övriga sortiment är maskaran allergitestad, 100 procent oparfymerad och testad av ögonläkare.  

4 kommentarer:

  1. Oh ha spanat in den där paletten, så snygg men har så många liknande skuggor så lät den vara denna gång :) kram carolin från Min Boudoir

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har också en hel del i samma färgskala, det blir lätt så :)

      Radera