tisdag 20 november 2012

Nytt under armen från ACO

Jag ligger lite efter med utskicken, men testning pågår som vanligt. Förlossning och amning är extremt svettdrivande, så vad passar då bättre än att sätta nya deodoranter på prov?

ACO:s klassiska roll-ondeos har fått lite ny kostym och nya sorter. Jag har fått Invisible och Fresh (39 kr, 50 ml) för påseende. Eftersom jag gillar fläckfritt (vem gör inte det?) har jag börjat med den. Hittills håller den måttet bra!


Här ser ni hela sortimentet (39-59 kr). Jag är nyfiken även på den oparfymerade. Dels tänker jag på att lille Pyret (fortfarande utan namn) inte ska behöva ligga med nosen i en parfymerad armhåla, och dels gillar jag när en deodorant i konkurrerar med eventuell övrig parfym. Brukar ni använda ACO:s deodoranter? Har ni någon särskild favorit?

Jag fick med fin och utförlig pressinfo med deosarna, men i nuläget är tiden knapp, så jag hänvisar till bloggkollegorna på ElMika (där man dessutom kan vinna ACO-deodoranter just nu!) eller ACO:s egen sajt om ni vill läsa mer!

8 kommentarer:

 1. Jag har inte använt så mycket från ACO. Senast testade jag den aluminiumfria som skulle vara mild, men den tålde jag inte. CCS torrstick var däremot bra. Min favorit oparfymerade är annars Neutral. Köper man på Ica, jättebra!

  Stressa inte med amningen förresten. Sverige är så amningsfixerat. Man är inte en dålig mamma om man inte kan amma. Jag har inte kunnat. Till den första pumpade jag och gav med flaska, men efter tre månader orkade jag inte mer. Han var ju förtidigt född också så det var psykisk stress med det mesta. Nummer två sedan fick inte till det riktigt så hon fick ersättning med en gång.

  Vet inte varför jag babblar om detta, men du har skrivit om amningen och det ÄR en jobbig grej! Men stressa inte, det blir bra hur det än blir! Kram och lycka till!

  SvaraRadera
 2. Neutral låter också spännande! Huvudsaken är ju att det är milt men ändå funkar.

  Ja, amning är lurigt. Tack för pepp! Förstår att det måste vara extremt stressande med en liten som är för tidigt född också. Mitt problem har "bara" varit att den lilla hungrige krabaten sög 1,5 cm långa sår och blåmärken över båda brösten nästan redan innan navelsträngen var av. (jag var för omtöcknad för att be om hjälp eller protestera). Sedan var det ju lite svårt att komma igång... Han har kunnat suga bra hela tiden och mjölk finns det gott om, så jag vill gärna fortsätta. Nu har jag nästan läkt också, det är bara lite struligt att han vill äta så ofta och att jag fortfarande har svårt att tex sitta och vända mig i sängen. Jag tänker mig att det blir lättare snart, annars får vi kombinera m lite tillägg:)

  kram!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Jag kände mig som en mjölkkossa med två bebisar... Mjölken räckte inte helt till båda barnen så vi blandade med ersättning. Det var skönt för då kunde barnens pappa mata också. Det där med deos, varför är inte alla osynliga?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så otroligt imponerad av någon som lyckas ta hand om två småttingar. Jag klarar ju knappt en :) Det där med pappamatande gör att jag verkligen överväger att lägga till lite ersttning på natten...

   Ja, varför är inte alla osynliga? Skumt!

   Radera
 5. ingen deo tycker jag funkar särskilt bra, inte för att jag svettas kopiöst men tycker alla är ungefär detsamma. och under amning ja då, funkar inget :D (inte på mig iaf)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog inte hittat den perfekta, men stött på många som funkar sämre.

   Amning är verkligen svettigt! Himla svårt att förstå innan man testat. JAg är normalt frusen och svettas knappt alls (utom av nervösitet), men nu är jag som en hel kamin :)

   Radera