torsdag 8 november 2012

Lyxig jul till kroppen från The Body Shop

Trots att jag inte hade möjlighet att närvara vid årets lanseringesfrukost för vintersäsongens nyheter från  The Body Shop var de schyssta och skickade en del av julens godbitar till mig att spana in. Vi börjar med kroppen! 

Till julen kommer, liksom förra året, tre doftserier, nämligen Ginger Sparkle, Cranberry Joy och Vanilla Bliss. I varje serie ingår:
Shower Gel (250 ml 95 kr)
Bath Crystals (300 g 195 kr)
Body Polish (200 ml 145 kr)
Body Butter (200 ml 175 kr)
Hand Cream (30 ml 60 kr)
Lip Dome (60 kr)
Fina tvålar (20-35 kr)
Home Fragrance Oil (55 kr) 
Här ser ni de tre olika kroppssmören och nyheten Bath Crystals i Cranberry Joy (finns i alla dofter). Utöver väldoft finns lite skimmer till kroppen i badkristallerna. Dem ser jag verkligen fram emot att prova (förhoppningsvis redan ikväll!).

Av dofterna är det den friskaste Ginger Sparkle som faller mig bäst i smaken, även om alla tre är härligt julmysiga. Vilken av serierna gillar ni bäst?

Tre söta hjärttvålar, fuktgivande läppbalsam Lip Dome i Vanilla Bliss och en handrkräm. Handkrämerna är jag sugen på hela gänget. De finns bland annat i en fin presentask med alla tre för 150 pix. Bra julklappstips till de flesta!

Fler julklappstips, en närmare titt på julens gnistrande sminknyheter och eventuellt lite tjusigare bilder än mina hastiga foton kommer inom kort!

Psst! Bästa tipset är ändå de fina adventskalendrarna. Läs mer om dem här! Det är ju inte alls omöjligt att flera av julgodbitarna gömmer sig bakom luckorna...

10 kommentarer:

 1. Cranberry brukar jag gilla!

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Många verkar gilla den bäst!

   Radera
 3. Mmm... också sugen på cranberry, men även ginger i typ allt! Och egentligen även vanilla.. Fast spara pengar är det som gäller! Svårt att hålla sig dock..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket svårt! Ev kanske du kan adoptera något av mig, jag lär inte hinna göra gång på allt :)

   PS. Har messat lite med AK, gött att höra att de har de bra!

   Radera
 4. Cranberry Joy är min favvo :)

  SvaraRadera