fredag 13 april 2012

Till testning från Too Faced: Tinted Beauty Balm Multi-Benefit Skin Care Makeup och vännerIgår landade ett paket innehållandes ett testexemplar av Too Faceds nya BB-krämsvariant Tinted Beauty Balm Multi-Benefit Skin Care Makeup. Jag är rysligt nyfiken på att testa den! (Följ länken i namnet för mer info!)

Tinted Beauty Balm Multi-Benefit Skin Care Makeup har spf 20, kostar ca 350 kr i Sverige och släpps i fyra nyanser. Jag har fått den ljusaste, Vanilla Glow, att testa. Den både låter som och ser ut som något som kan passa! Nedan ser ni den på handryggen.


I paketet fanns också två småprover, klassikerna Prime & Poreless och Lip Injection Advanced Plumping System. Jag är ju inte så förtjust i läppsvullnare, men har ni sett vilken söt förpackning? Den är alldeles bedårande! Prime & Poreless är jag väldigt sugen på att testa. Den och Tinted Beauty Balm Multi-Benefit Skin Care Makeup testas redan i detta nu!

10 kommentarer:

 1. Mycket söta förpackningar, ska bli kul att se hur du gillar BB-krämen, du får gärna jämföra den med Garniers.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Too Faced är kungar på söta förpackningar :)

   Jämförelse utlovas!

   Radera
 2. Ska bli spännande att höra vad du tycker om den där, är verkligen grymt nyfiken på den!

  SvaraRadera
 3. Är väldigt nyfiken på båda två!

  SvaraRadera
 4. Jag håller på att testa BB:n för Daisy Beauty just nu, så jag får inte säga vad jag tycker...men nyansmässigt är den gul. Väldigt gul.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli spännande att höra vad du tycker! Gult är gött, iallafall för mig eftersom jag är snyggt gyllenblek i mig själv :)

   Radera
 5. Ska bli jättekul att höra vad du tycker!

  SvaraRadera