torsdag 28 juli 2011

Röd lackjämförelse


Läsaren Peter frågade häromdagen om likhet mellan Alessandrolacket Sweet Margarita och Essies Jag-U-Are. Jag försökte ta lite bilder för att jämföra, men det var inte det lättaste!


Sweet Margarita och Jag-U-Are har nämligen gemensamt att de ser mindre blåröda ut på bild än i verkligheten. I vissa ljus närmar sig Sweet Margartia nästan det rosa Let Me Entertain You, OPI:s Burlesque-kollektion. Man tror alltså att man lackat i rött, men ser plötsligt cerise ut.OPI The Show Must Go On, OPI Let Me Entertain You, OPI Ali’s Big Break, Sweet Margarita och Jag-U-Are. Skillnaden mellan Sweet Margarita och Jag-U-Are ligger främst i finishen. Det sistnämnda är ett klassiskt skimmerlack, medan Sweet Margarita har glitterpartiklar likt Burlesque-lacken. Får man chans på Alessandro kan det alltså vara klokt att slå till även om man redan har Jag-U-Are....

2 kommentarer:

  1. Man får tacka så mycket för förklaringen. Ps jag har förresten OPI(let me entertain you) i min ägo, den är grymt läcker. Jag var i väg o fick Pedikyr på salong i dag, 599 kr o då fick man lacket med sig hem också, så jag valde Mavala(Adelaide) som nagelterapeuten sa, inte rosa o inte röd men nånting mitt emellan, snyggt var det i alla fall. Åker ner till huvudstaden senare i höst då blir det nog inte lätt att stå emot mitt lackbegär skulle jag tro.

    SvaraRadera
  2. Peter: Varsågod! Och ja, let me entertain you är sjukt snygg!! Adelaide låter också fin, den ska jag spana in!

    Huvudstad låter extremt farlig för lackbegär :)

    SvaraRadera