onsdag 24 februari 2010

Jag-u-are


Just nu har jag ett av mina absoluta favoritlack, Essies klarröda skimmerlack Jag-u-are, på klorna. Det har verkligen den perfekta röda färgen; man kan inte riktigt avgöra om den är varm eller kall, den är bara röd. Jag har verkligen försökt fånga skimret och färgen på bild, men det är inte det lättaste!

Vad heter er favorit bland röda lack?

9 kommentarer:

 1. Jag tycker Jag u are är precis en såndär röd som passar alla. Tycker du fångade skimmret bra. :)

  SvaraRadera
 2. Det här lacket var ju verkligen jättefint. Ser ut som på dina bilder att detta är en röd som passar de flesta. Häftigt!
  Min egen favorit är nog vår allas Ruby Pumps som är alldeles för fantastisk för att ens få tävla mot vanliga röda :P

  SvaraRadera
 3. Forever Young från Essie!!!! <3

  SvaraRadera
 4. Thérese: Tack! Ruby Pumps är inte dumt, men det är nog som du säger, en egen kategori =)

  Maria: Det såg jag nyss hos El, det ser verkligen inte dumt ut!

  SvaraRadera
 5. Min favvo bland röda lack är nog OPI's An affair in Red Square från den ryska kollektionen. Vilken jättefin form du har på naglarna förresten!

  SvaraRadera
 6. Sitter som bäst med nylackade klor, Ruby Pumps :) Funderar även på att köpa Mavalas Los Angeles. En favorit för tillfället är annars Zoya Milla, tyvärr missfärgar den mina naglar så in i ... Vet inte vad jag kan göra, använder alltid underlack (2 lager ibland) men ändå är naglarna hemska när jag använt vissa lack. Har testat olika underlack/överlack, provat olika removers på olika sätt och låtit underlacket torka olika länge. Inget hjälper. Har du några tips vore jag tacksam!

  SvaraRadera
 7. Som sagt, jag måste bara ha det här lacket får försöka hitta det i sthlm nu under våren. Min favorit av röda lack just nu är China Glaze(High Roller) som sitter på mina tånaglar just nu. Har du testat Jag-u-are på tårna?

  SvaraRadera
 8. Ninni: Tack =) OPI's An affair in Red Square verkar väldigt fint!

  Fröken Frodig: Ruby Pumps är fint! De andra ska jag spana in =) Vad jobbigt med missfärgningarna! Jag har faktiskt inget bra tips =( Kanske någon annan som läser här har tips?

  Peter: Du måste våga börja nätshoppa ;-) High Roller är jättefint! Jag har haft Jag-u-are på tårna tidigare, och tänkte egentligen ha det nu också, men har inte ritkigt hunnit med =)

  SvaraRadera