söndag 7 februari 2010

Rosa skimmer



Igår och idag har min ögonsminkinng sett ut ungefär såhär - mycket rosa, och lite grått. Efter mitt opigmenterade äventyr med en cliniqueskugga från våren 2009 häromdagen, vill jag experimentera lite med basen. Eftersom jag inte har någon kladdigare grön bas, tog jag den rosa cliniqueskuggan + en krämskugga i samma nyans från IsaDora.



Det blev inte dumt alls! Färgen kom fram bättre, och sminkningen satt som berget. Möjligen blev det lite väl skimrigt i fullt dagsljus.


Cherry Blossom från Clinique, 2 x Blush délicieux från L'Oréal i Candy Cande Pink och Pink Marshmallow (för att få fram exakt rätt rosa nyans), kajalen Dusty Smoke från Make up store och Waterproof Cream Eye Shadow från IsaDora i Pale Rose.

5 kommentarer:

  1. Krämskuggor är väl jättebra att ha som bas, det är väl det de flesta som kör med klistrigare baser har? Superfint blev det hur som helst, du ser ut som en vacker mild vårvind, precis en sån som vi skulle behöva nu;)

    SvaraRadera
  2. Sminkan: Tack!

    Emma P: Ja, det stämmer nog med krämskuggorna. Jag kommer nog att fortsätta med det som komplement till UDPP.

    Tack! Lite vårvind skulle absolut behövas här också =)

    SvaraRadera
  3. Jag håller med färgen kommer verkligen fram med krämskugga. Sen måste jag bara säga: VA, kan det blir för skimrigt även för dig? ;)

    SvaraRadera
  4. SminkJante: Haha =) Man kan inte tro det, men i fullt dagsljus kändes det nästan så ;-)

    SvaraRadera