fredag 26 februari 2010

Glo Pressed base med rabbat

Förra våren haffade jag mig en annars ganska dyr glo Pressed Base från glo Minerals när Satine hade rabatterbjudande. Nu gör jag oombedd reklam med urklipp från mejl från samma butik:


Jag har nyansen Natural fair, den funkar bra under vinterhalvåret.

Psst! Jag har lagt vantarna på något av det jag trånade efter här. Dagens med det nyshoppade kommer om en stund!

8 kommentarer:

  1. Jag såg att de hade rabatt på den. Den är dock fortfarande betydligt billigare på Strawerrnet, iaf när man räknar in frakten från Satine. Vet du om Glo finns i malmö? Är väldigt sugen på att köpa men skulle vilja spana in den först.

    SvaraRadera
  2. Emma P: Ah, jag har inte tänkt på att Glo finns hos gubbarna också, nuförtiden. Vad jag vet finns inte Glo i Malmö. RQ kanske vet?

    SvaraRadera
  3. Jag tycker ändå de är så rackarns dyra att det känns vanskligt att chansa på nyansen när man inte kan testa i butik... billiga saker kan jag ibland chansa på, men inte en foundation för 350 kronor. Men jag har förstått att denna foundation är jättebra, tror inte jag läst om någon som inte gillat den.

    SvaraRadera
  4. Ninni: Nej, det är lite lurigt att chansa. Jag tog samma nyans som Bjooti och RocketQueen har, och det funkade för mig. Den är väldigt bra.

    SvaraRadera
  5. Jag kollade inte vidare kring detta, men tror att svaret är nej. Den butik jag hoppades på hade i alla fall inte Glo...

    SvaraRadera
  6. Fröken Frodig5 mars 2010 kl. 19:33

    Ååh, glo pressed base gillar jag skarpt! Behöver ju en mörkare nyans till sommaren, men dom flesta webbshopar har inte min nyans. Den jag har ebayade jag, men är alltid orolig att det ska vara fejkprodukter när jag handlar därifrån.

    SvaraRadera
  7. Fröken Frodig: Nu när du säger det kommer jag på att jag egentlige också skulle behöva en mörkare nyans! Ebay är lite lurigt, jag är faktiskt lit för feg för att shoppa där =)

    SvaraRadera